GLÖM INTE BORT DIG SJÄLV

Hola amigos,

Igår (och i förrgår) var dagar då jag ställde mig själv i fokus.

I torsdags var jag och byggde nya naglar ( gelé), både tånaglar och fingrar. Tog och valde rött permanent lack från Astra Nails. Fick även pedikyr och manikyr.

IMG_20140911_162408

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igår började jag med 1 timmes Pilates med min tränare Leo. Det var riktigt jobbigt trots vi satt stretching i fokus. Min vänstra sida vill inte riktigt lyda mig….

Därefter åkte jag till El Higueron och deras spa Nagomi Spa 

Unknown-2

 

 

 

 

Där valde jag först kroppsmassage med inriktning huvud/skalp/nacke. Dock så bestämde vi oss för att hoppa över armar och ben och körde bara på säte/rumpa/rygg och sedan huvud. Jag har ju letat överallt efter någon som verkligen vet hur man masserar och YES, nu hittade jag rätt. Detta var i särklass den bästa massage jag fått på flera år. Hon var urduktig!

Ut från den behandlingen och in till nästa som var ansiktsrengöring med fukt & RF.

Unknown-3

 

 

 

 

 

RF= Radiofrekvenser, terapeuten kör med en liten maskin i ansiktet i varierande mönster. Det kan smaka lite metall i munnen om man har gamla fyllningar. Och vad skulle då denna behandlingen vara bra för??

Jo;

”Behandlingen fungerar genom att radiofrekvensen stimulerar och ökar cirkulationen i kappilärerna samt ökad produktion av kollagen. Detta leder i sin tur till elastisk och levande hud som ser ung ut och håller sig vacker längre.

Redan efter första behandling syns tydliga resultat.”

Jag gjorde som jag brukade under behandlingen…jag somnade och vaknade när jag drog en rejäl timmerstock. Jag är trött;-)

Detta var också väldigt skönt men jag kan inte direkt påstå att jag ser någon skillnad…känner mig renare i hyn och det räcker länge och väl.

I nästa vecka har jag ett frisörbesök som väntar och sen får vi se om jag hinner med en sak till som jag planerar in. Ibland är det skönt att kunna lyxa till det.

Kram Jess

 

 

 

annorlundaunderbara

7 Comments

  • Det var så ljuvligt skönt. Esther hette tjejen. Såg liten och klen ut men jäklar anamma…hon var grym. Ska lätt gå till henne igen!
   Kram

 1. Har nyligen hittat till dina härliga blog, alltid kul att läsa!
  Ja, du har så rätt. Man måste ta hand om sig själv mellan varven.
  Jag ska göra detsamma nästa vecka, har bokat en spa dag och manikyr. Längtar!

  Ha en fortsatt skön helg!
  Anna

  • Tack snälla Anna:-)
   Åh så skönt med spa dag och manikyr. Hoppas du får det jättehärligt.
   Kram Jess & trevlig helg

 2. Ah Esther har hört gott om henne. Själv har jag haft Aurea, hon ser också klen ut, men vad det känns efteråt. Jag hade ont i kroppen i två dagar och trots att det var jobbigt var det värt det. Kram

  • Faktiskt bokat ny tid med henne imorgon tror det kan vara bra eftersom jag lär lida av grym träningsvärk;-)
   kram

 3. Tack själv ’ en lott för delar sådan en livsviktig informationen. Underbar förklaring. Jag uppskattar verkligen ditt arbete. Jag kommer säkert att gräva det och personligen föreslå mina vänner. Jag är säker på att de kommer att gynnas av denna webbplats.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *