HURRA HURRA HURRAAAAAA

Hola amigos,

Idag säger vi Stort Grattis till Svärmor som fyller år.

Denna svärmor som jag känt sedan jag var 1986/1987  ( då var hon inte min svärmor, det var bara önsketänkande på den tiden att jag skulle vara ihop med min blivande man;-)

Så man kan säga att jag känt henne länge. Riktigt länge. Och min svärmor är faktiskt den bästa svärmor man kan ha. Det är inte många som har samma tur som mig, att ha fått en svärmor som är som en kompis. Och ibland lite som en mamma, hehe.

IMG_8785

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har spenderat många timmar tillsammans, hon och svärfar var med på vår bröllopsresa (haha), vi har varit i Turkiet tillsammans, vi har delat rum i London med heltäckningsmattor en bit upp på väggarna, vi har delat rum i flera dagar (utan att ens bli irriterade)  och shoppat ihjäl oss. Vi har skrattat tills vi fått ont i magen och vi har alltid haft nära till varandra.

Hon tog hand om mig i 3 veckor när jag hade hjärnhinneinflammation, hon hyste in mig i sitt hem, la hela sin semester på att se till att jag blev bättre, åt , drack och tog min medicin. En privat sköterska <3  Och det betydde ( och betyder) väldigt mycket för mig.

Min svärmor kan sånt som en svärmor ska kunna ( med andra ord ligger jag risig till när jag en dag blir svärmor); hon fixar och trollar bort barnens märkliga fläckar på kläderna, hon syr nallebjörnar och annat som gått i sönder. Hon lagar vår favoritmat och hon gör världens bästa Budapesttårta.  Oftast när vi ringdes vid ( när vi bodde i Sverige) var samtalen till mig och inte till min man;-)

Jag längtar tills hon går i pension och kan komma ner lite oftare till oss. För just nu är avståndet väldigt långt, både till henne och alla andra som jag saknar.

Nu hoppas jag att mannen och min svåger ser till att fira henne ordentligt idag , för det är hon värd.

Stort gratis ”Siveviv”;-))

Kram svärdottern m skitungarna

annorlundaunderbara

2 Comments

  1. Grattis till en underbar svärmor!
    Det är inte alla förunnat att få en sån – inte ens man tycker om, hur man än försöker. Min man har en sån

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *