OCH SÅ GICK TIDEN FORT

Hola amigos,

Helgen , som vi spenderade på Mallorca och i Palma bara rasslade förbi. Mer om den i ett annat inlägg.

Mamma kom i onsdags så tack vare hennes besök hade vi barnvakt och kunde åka iväg och fira bröllopsdag lite i förväg. Men innan vi drog iväg så var vi givetvis på vår favoritrestaurang Sakura i Benalmadena Costa och åt.

20140917_172118 kopia 20140917_171509

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stora tjejen är sällan med, det är så mycket med kompisar;-) Vilket är roligt.

Nu ska jag sätta mig och gå igenom lite Mallorcabilder.

Minsann om jag inte kramades om av en ÄKTA Prinsessa. Det ni !!

Kram, vi hörs igen.

ps: Ni har väl inte missat mina ”gamla kollegor” samt våra 2 nya bloggerskor?  Du hittar oss alla HÄR.

 

annorlundaunderbara

4 Comments

  1. Hej! Har följt din blogg ett tag och har förstått att ni hyr ut ert andra hus. Jag letar boende åt mina föräldrar som vill spendera några månader utan kyla och snö och valet föll då på Spanien. Jag känner bara till CB kusten, så är helt lost när det gäller andra områden. Men till min fråga, är ert hus ledigt under december-februari? Hittade ingen vanlig mailadress till dig, därav kommentaren här. Vänligen Sara

    • Hej Sara, tack för din kommentar. Vi hade faktiskt tur och fick sålt vårt andra hus för bara 3 veckor sedan. Att spendera december-februari här nere låter underbart för dina föräldrar. Det finns olika sidor på facebook t ex Svenskar i Spanien , där du även kan lägga in en förfrågan om just boende. Har du fler funderingar så maila mig gärna; jessie_holmberg@hotmail.com
      Hälsningar Jess

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *