Cuponation, varför missa generösa erbjudanden??

Hola amigos,

Låt oss prata om online shopping.

Brukar du handla online eller besöker du hellre butikerna? Jag tror det har mycket med att göra vart man bor, hur mycket tid man har och ens ålder. De flesta som näthandlar brukar ligga inom spannet av 20-55 år. Rätt eller fel ?

Jag älskar att handla online, hundburar, kläder, kuponger till erbjudande/upplevelser/hotell etc. Inte för att jag saknar tid eller närhet till butiker men ibland är det bara skönt att slippa ta sig iväg, leta parkering, trängas bland människor och kanske inte ens ha lust att göra sina inköp.

Har googlat runt och hittade denna hemsidan; Cuponation . Denna sidan var helt ny för mig. En oerhört praktisk hemsida, de samlar erbjudande och rabatter från diverse företag. Ett tips innan du beställer är att kolla hos Cuponation så du inte går miste om något erbjudande.

Unknown

 

 

 

 

Jag har förstått att många handlar hos Nelly  , stora tjejen brukar vara inne och titta titt som tätt och hittar alltid något fint.

Du kan även gå in och söka erbjudande i underkategorier, du hittar alla dessa samlade på första sidan hos Cuponation.

För varför gå och betala porto t ex när någon erbjuder fri transport, eller ger dig 10 % rabatt på ett köp??

Här ska jag läsa på mer noga innan jag lägger min nästa order online;-) Ett tips till Er också:-)

Kram jess

Inlägget är i samarbete med Cuponation

annorlundaunderbara

2 Comments

    • Det är sant, det kan vara ett problem. Men jag är oftast samma storlek rakt över ,då blir det enklare;-) Men skor kan jag inte skicka efter lika lätt. Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *