ATT LÄRA DEN GAMLA HUNDEN ATT SITTA….

Hej vänner,

I fredags skulle vi ut och käka med familjen Mi & Peter. Jag började med att överraska mig själv genom att ta på en ljusrosa långklänning;

IMG_20140926_181658

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Åh sa stora dottern, så fiiiin du är. Kul att se dig i annat än jeans mamma.

Ja…vad kan man säga….det blev helt enkelt klädbyte för mig innan vi gick iväg…till detta;

20140926_234423

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeans, tshirt och kofta/jacka. Att jag inte kan låta bli mina jeans. Det är ju sjukt. Dottern skakade bara på huvudet och konstaterade att jag återigen såg ut som vanligt….

Hur är det med dig? Känner du dig hemma med olika klädstilar eller har du också en tendens att falla tillbaka på det som känns ”bekvämt & tryggt”?

Nu ska jag fortsätta pilla med min hotmail (som inte fungerat sedan lördag, jag är utkastad av Microsoft). Dessutom har hela min kalender för resten av 2014 samt hela 2015 raderats…

Spännande.

Kram Jess

Ps: Ni har väl inte missat att vi fått nya bloggerskor på Style de Vie? Titta in HÄR. 

annorlundaunderbara

12 Comments

  • Hahaha, tack söta du. Har faktiskt hur många fina klänningar som helst men det vill sig inte riktigt…..Kanske borde ha bloppis;-)
   Kram <3

 1. Jag är som dig….gillar klänningar och tycker dom är fina…på andra! Trivs bäst I jeans och man kan ju fixa till så det blir snyggt iallafall! Mina klänningar hanger I ett hörn. Vill använda men…

  • Åh så skönt att höra, det finns en till som mig;-)
   Jag piffade till med nya pärlor från Mallis och högklackat.
   Kram J

 2. Den var ju suuuperfin!
  Jag har ngn bild av att jag skall vara lite Sex and the City varje dag 😉 älskar att vara chic, men åh så fel det kan bli ibland ;)!
  När man tränar mitt på dagen så är framförallt makeup svårt att hålla i schack!

  • Åh jag önskar att jag orkade. Här blir det jeans, linne, öppen kofta eller sweatshirt och platta ballerinas till det….sååå urtråkigt men sååå skönt;-)
   Kram J

  • Ja! Visst liknar den min turkosa;-) Den har jag i allafall använt en gång, hahaha. Kom du hit så tar jag på mig klänningen;-)
   Kram fina <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *