DET HÄR MED ATT DELA MED SIG

Hej vänner,

idag ska vi bara precis konstatera, sätta på print, att det inte alltid är snällt eller uppskattat när någon delar med sig.

Mannen, mamma (när hon var på besök) samt döttrarna har alla varit vrålförkylda och med en hosta som låter som en snedtänd Ford från 1889.

Till dig också Glamourpsykologen;-)

Till dig också Glamourpsykologen;-)

 

 

 

 

 

 

DEN förkylningen har jag fått. Jag nyser och snörvlar, har ont i kroppen, svettas, fryser och har mig. Så med facit på hand var det ju tur att det inte blev någon operation i tisdags ( framflyttad till November). För nu har jag fullt upp med mig själv och mina killar ( de håriga). För varje gång jag ska lägga mig , ska de också lägga sig. Det är kärlek, trångt och hur mysigt som helst i sängen.

Unknown-2

 

 

 

 

 

Ska försöka krya på mig, sova bort hela skiten och hoppas på att få en trevlig helg. Imorgon ska det vankas restaurangbesök med vänner och sedan lördag blir sista dagen för mannens besök (denna gången). Gäller att ta vara på stunden, oavsett rinnig näsa och röda ögon;-)

Kram jess

annorlundaunderbara

2 Comments

  1. Prova Ayurveda jag går hos en Indisk riktig Ayurveda-läkare som har helat min ryggvärk jag haft sedan tio år samt jag är aldrig sjuk mer 🙂 allt handlar om rätt balans och det kan de läkare nåt som västerlänningar inte kan alls.

    KRAMMM

    • Jag brukar faktiskt klara mig men att ha haft 4 konstant hostande och snörvlande människor runt mig, dygnet runt, ..det klarade jag visst inte.
      Kram 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *