BRAINSTORMING

Hej vänner, god morgon fredag

En sån natt, varm och kall, svettig och frusen, täcket på , täcket av. Och så två hundar som tog plats…Av med tröjan, på med tröjan. Ja ni hör, full aktivitet i sängen med andra ord. Tror jag tittade på klockan sista gången vid 3-tiden. Och sen tjöt larmet 06.30 . zzzz

För i natt har jag jobbat, i mitt huvud. Blir lika besviken när jag sedan vaknar dagen därpå och ingenting är gjort av det jag drömt om:-)

Jag letar efter rätt återförsäljare till K.Lundqvist Design

Design_by_K_Lundqvist_Stockholm_Prestige_Collection

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Och i mitt huvud har jag varit världen runt för att leta efter de som har det där lilla extra, där kollektionen ( kollektionerna, kommer ny i februari 2015) skulle passa in.

Har du tips på någon som kunde vara ”rätt ställe”?? Hör gärna av er till mig, alla tips mottages med tacksamhet; spain@klundqvist.com Och det behöver inte bara vara i Spanien;-)

Nu ska jag skicka iväg barnen till skolan och sedan ska jag nog försöka dra mig lite till;-)

Hur ser din fredag ut ?

 

Kram Jess

annorlundaunderbara

7 Comments

    • Låter härligt, ser fram emot att se några av bilderna på bloggen sen;-) Kram

      • Go du är!

        Ang kokos oljan: Ja men googla, finns hur mycket intressant som helst att läsa om kokosoljan, nämnde typ bara en LITEN del av alla bra egenskaper den har ↠♡↞

  1. Tullhuset i Västerås har den där lyxiga/exklusiva känslan i sin butik, kolla med dem vet ja. Modesto kan väl oxå vara ett hett tips, finns både som fysisk butik i Karlsborg och på nätet. Säkert finns det liknande butiker lite var som runt i landet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *