TILLÖKNING I SVENSKA KUNGAFAMILJEN

Hej vänner,

igår satt jag och surfade runt och jag vet ärligt talat inte hur jag hamnade på den sidan där jag hittade bilderna. En elektronisk variant av de traditionella skvallertidningarna.

Hur som haver, där kunde jag läsa att Kronprinsessan Viktoria väntade sitt andra barn. Och det kan ju vara så ? Hovet har förstås inte gått ut med något än men det kanske kommer.

Men det jag kom till att tänka på var hur det är att jämt få vara på sin vakt. Dessa fotona låg som bildmaterial i artikeln som jag snubblade över;

mage4 mage5

 

 

 

 

 

Kanske är bilderna gamla? Eller så har Kronprinsessan bara en mensmage…. Att jämt få stå ut med medias påhopp, det hade jag aldrig orkat med.  Tids nog aviseras nog en tillökning från hovet;-) Och det vore väl inte helt osannolikt om det blev en liten prins/prinsessa till i kungafamiljen.

Nu ska jag ta min, icke gravida mage men plöfsig ändå, stoppa ner i mysbyxor och gå ut med hundarna. Helgdag här idag så barnen är lediga.

Vad gör du idag?

Kram Jess

annorlundaunderbara

6 Comments

 1. Woohooo!! Vilket scoop du kom med i dag!! Haha, värsta nyheten ju!
  Och vi ska naturligtvis lägga på minnet var vi läste det först..! 😉
  Kram på dig fina!
  Judita

  • I knoooow, shit en sån bra skvallerrapporter jag hade blivit;-)
   kram fina <3

 2. Den nyheten hade jag inte hört…? Men visst måste det vara jobbigt för de, undrar hur många gånger de hade skrivit att jag varit gravid om jag varit känd 😉 Kram Suss

 3. Tänkte det med att här sitter jag i Sverige och får heta news nere ifrån dig ha ha !! Bra tjejen, du var ju före alla papparazzi och allt!!:))

  Kramar!

  • Haha, vi får väl se om det kommer något offentligt från Hovet;-)
   Kramiz J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *