ATT GÖMMA SIG PÅ GYMMET

HOLA AMIGOS,

Härom dagen var jag och körde Pilates med tränaren Leo.

Jag klär på mig lager av kläder, gärna ett linne först och sedan en pösig tröja över, ibland även den med innerlinne. Påklädd till tusen och det känns tryggt. Och sportsbh så klart. Och linne/tröja som går ner över stussen, för här ska det inte visas någon kameltå…..

Jag avskyr, AVSKYR, att se min otränade mage, fast jag vet att den får jobba järnet på gymmet så ska den bara finnas inte synas! Jag behöver inte se den för att veta att den är där.20141009_142544

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Detta uppskattas inte av alla…..Inte av Leo. Han sa; What are you wearing ?  Shitty clothes;-)

Han kan inte se min hållning, hur mitt bäcken är i de olika övningarna. Jag har en ful ovana att tippa bakåt……Jag sa till honom; så länge min hållning sitter vid höftbenen och höftbenen är vid magen så får du inte heller se min hållning.

Göm göm

Göm göm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tro inte han nöjer sig med det….han trycker till mina höftben ofta och muttrar lite då och då…shitty clothes;-)

Vad har du på dig på gymmet? Tighta kläder som avslöjar varje bump och veck?  Eller något stort och gömmande??

Dags för glass;-)

Kram J

annorlundaunderbara

13 Comments

  1. Jag gillar ditt linne som är pösigt over magen. Tycker att det är snyggt. Det känns bra att ha snygga kläder när man sportar…det motiverar, men jag gillar absolut inte att visa hud. Så för mig gäller långarmat och att täcka låren. Alltså inte korta shorts eller bararmat för mig personligen. Men tight är ok.

    • Jag håller med dig men, jag älskar linne. Så det kör jag på. Men aldrig att jag skulle gå och träna i shorts!! Nix, leggings/tights ner till knäna i allafall, eller hela vägen ner och så det där pösiga linnet;-) Pricken över i;et
      Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *