ETT SÅNT HUNDLIV ;-)

Hej vänner,

Idag var det dags att prova en ny hundfrisör till Bolt & Blixten. Vår förra ”ordinarie” har varit sjuk och vi fick hitta någon ny. Vi tog den som samarbetar med vår veterinär här i Benalmadena Costa. De delar lokal, dvs tar 3 minuters promenad hemifrån. Så bekvämt.

Vi lämnade in 2 lurviga vovvar och fick tillbaka dessa två sockervaddskillar.

Jättefina och fluffiga. Men det märktes att de varit på nytt ställe, ny miljö.  De bara precis sjönk ihop innanför dörren och somnade. Tror det var lite väl mycket nya intryck. Men efter lite siesta springer bomullstussarna omkring igen, ordningen är återställd.

Och det är ju så billigt att klippa hundarna här nere. Idag betalade vi 20 € / hund och det tar dem cirka 1 1/2 timme/hund. Det är ju ingenting!

20141021_145955

20141021_145932

20141021_150255

Kram Jess

annorlundaunderbara

3 Comments

  1. Åh vilka söta killar så fluffiga och mysiga, jag vill med ha hund, men just nu passar det inte så bra för vi har ju 3 st katter så det får vänta ett tag med hund frågan, men kanske någon gång i framtiden får det flytta in någon hund i detta hem.
    Ha en fin Tisdag
    Kram Linda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *