ATT GÖRA FRANSAR

Hej vänner

Ni som hängt med ett tag på bloggen vet ju att jag provat några olika ställen för fransförlängning. Det är så smidigt och skönt att slippa sminka sig på morgonen.

Men, kvaliteten är ju så sjukt olik här och hos Helena/Hudinstitutet i Malmö…hon har skämt bort mig och mina fransar till tusen. Sagt och gjort, efter att ha provat några olika ställen där fransarna trillade av efter 4 dagar så hittade jag till Sara.

Sara Ritäkt har sin salong i Malaga. Hon fick reda på min erfarenhet vad gäller fransar och sa att ; dessa kommer att sitta.

Det tog lite tid men det var värt det. Nytt lim öppnades och hon byggde nog och ordentligt.

Och hon hade rätt, fransarna satt ( och sitter) fortfarande. Det var dessutom lätt att hitta salongen och parkering. Vill ni ha kontakt med Sara så hittar du hennes hemsida HÄR. 

2014-10-15 11.41.32Naturliga och tunna, inga tjocka spindelben här inte.

Bygger du fransar??

Kram Jess

annorlundaunderbara

6 Comments

 1. Det är så himla fint! Men jag har inte gjort det någon gång (ännu)… är rädd för att om jag börjar får jag hålla på sen 😉 Mitt problem är att mina fransar är så ljusa så att de nästan är genomskinliga, och då lär jag ju iaf få måla lite på underfransarna.
  Naglarna däremot går jag alltid och fixar, kör oftast gellack. En lyx jag unnar mig!

 2. Jag har aldrig gjort det men är nyfiken. Är fransarna svarta och så tjocka att man allstå inte behöver använda mascara? Hur länge bör dom sitta innan man måste göra igen?

 3. Meeeeeen snygging vilka fina ögon du har!!
  Nope inte gjort några fransar…vill men vill inte fastna i det heller :)))
  Men vänta du, jag börjar nog med rätt som det är:)

  Kramar!

 4. Jag har funderat på det länge men vet inte riktigt vart jag ska vända mig. Jag vill ha bra fransar som sitter. Kram Anette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *