THE CONNAUGHT / ESPELETTE

Hello darlings,

Är man i London bör man ju prova på Afternoon Tea. Vi bokade bord på hotellet The Connaught och på deras restaurang; Espelette. Ett sånt hotell och wow en sån restaurang. Här gick det inte att ha vad som helst på sig (även om jag faktiskt hade jeans;-)

Det bjöds på te, kakor/desserter vackert serverat på traditionellt kakfat. Vi började tebjudningen med ett glas cava. Det var trekantssmörgåsar och det blev scones. Kan säga att vi satt där i nästan 2 timmar och mumsade. Sedan blev det inte mer mat den dagen;-)

Ger er lite frestande bilder;

PicMonkey Collage7 PicMonkey Collage6 PicMonkey Collage2 PicMonkey Collage3 PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så nu kan vi bocka av det från vår ”to-do-list”. Gott, dyrt och väldigt trevligt. Älskade hela upplägget & miljön. Eftersom jag är svag för desserter och sötsaker så föll det mig väl i smak;-)

Har du varit på Afternoon Tea?

Kram Jess

 

 

annorlundaunderbara

3 Comments

  1. Hej Jess! Ja vi har varit på The Famous Ritz hotel i London på Afternoon Tea! Men eftersom jag är diabetiker så var det inte för mig värt 500:- per person som det ju kostade! Men kul att ha varit där, vackraste miljö och goda finger-sanwidges. Sen kom tårtorna in på vagn och det var ju tyvärr inget som jag kunde ta av. Men en trevlig upplevelse ändå!

    Trist bara att man inte var tillåten att fota där, vilket jag försökte!

    Hoppas det är bra med dig efter operationen! Kram Biggan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *