OM JAG HADE HAFT FACIT PÅ HAND

Hej vänner,

Om jag bara hade haft facit på hand så hade jag aldrig gjort denna operationen. Detta var/är dt värsta ever!

Ändå kan jag relatera till när jag hade hjärnhinneinflammation ( ja, det var väl lite värre…) men ögonoperation i allafall….Detta är hemskt . Jag kan knappt andas och då tror läkarna att jag ska dra i mig penicillin och smärtstillande….Det smärtstillande tar jag via sugrör, pö om pö och varje gång jag sväljer så känner jag att dt blöder från näsan. De jämför det som en kraftig förkylning, herregud….går inte ens att jämföra!

Nä hellre täppt faktiskt. Som tur är har jag haft god vän som servat mig med alla körningar, mina barn har varit fantastiskt duktiga då det blev en natt på sjukhuset. Första gången de sov hemma själva. Att de sedan tömt skafferiet, det får jag bjuda på:-)

Ger Er före, mittemellan och typ jättefter bilder…I know…….Det gör lika ont som det ser ut;

velpicstitch20141105_094530

Skönheten och odjuret…….Hörs sen.

 

Kram J

annorlundaunderbara

19 Comments

 1. Åh, stackars dig…
  Hoppas att känner dig bättre snart! Och att slutresultatet var värt det, trots allt.

  Kram Anna!

 2. Amen usch det ser fruktansvärt otrevligt ut :(!! Krya på dig , sänder över lite kramar…… :[—O—]:

 3. Nämen snäckan!

  Krya på dig nu och jag hoppas på snabb bättring! Stor kram till dig

  • tack, hoppas jag också. nu kvarstår bara skölja näsan var 3dje timme, ta penicillin, smörja med salva och fan och hans moster. ha det så skoj i Singapore. länkade mina inlägg från när jag var där i ditt kommentarsfält. kram <3

 4. Tänker på dig och lider så med dig! Hoppas mannen kommer ner till helgen och pysslar om dig!

  Kram från Biggan

 5. Men fyy, ser inget trevligt ut… Hoppas det läker fort och att resultatet blir kanonbra! Tur tjejerna kan passa upp på dig 🙂
  Kram

 6. Men stackare!
  Det är så det gör ont i hela ansiktet, bara av att se korten på dig..

  Hoppas det snart känns bättre o att det blir bra i slutändan.

  Kram

 7. Nu är det värst över! Det kommer vara besvärligt i en vecka, sedan kommer det öppnas en ny värld där du kan andas genom näsan! Underbart! Som sagt ät soppa och yoghurt, tyvärr kommer du inte känna några smaker alls… 🙁 Slemmet som fastnar i näsan är det värsta, jag tyckte personligen att det inte gjorde så ont efter operationen. Blev dock blå kring ögonen….

  6 more days to go….

  Kram!

  • Usch ja, det är absolut det värsta nu efteråt. Jag äter yoghurt och dricker te. Smakar inte så mycket men jag får i allafall i mig något. Hoppas mitt resultat blir lika bra som ditt;-) Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *