ETT OEMOTSTÅNDLIGT FÖRSLAG

Hej vänner,

Idag ska jag rekommendera Veckans Boktips. Författarinnan ; Birgitta Bergin, träffade jag i veckan och fick min bok signerad av henne på plats.

Tack snälla Birgitta

Tack snälla Birgitta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Birgittas nya bok heter ; Ett oemotståndligt förslag. Den är nyss utkommen och toppar redan olika boklistor. En succé helt enkelt.

Lite om handlingen;

Ett oemotståndligt förslag

Anna Holm är 30 år och fastighetsanalytiker från Kungälv. Livet står still. Hennes pojkvän Jesper är trevlig och jobbet är okej, men det är ändå något väsentligt som saknas. En dag får hon ett rekommenderat brev från advokatbyrån Linberg & Co. Med stigande förvåning läser hon att hon har angetts som arvtagare till fem miljoner euro. För att få ta del av arvet måste hon dock utföra ett uppdrag. Hela brevet känns fullständigt otroligt, men hon måste ju i alla fall höra vad det är hon ska göra för att få arvet. Hon bestämmer sig för att ringa advokatbyrån och boka ett möte.

Två veckor senare står hon i sin nya lägenhet på Östermalm i Stockholm, redo att utföra uppdraget. Men var ska hon börja och vem är egentligen den här jetset-killen Carl-Henrik Vansbo?

Ett oemotståndligt förslag är ett fängslande relationsdrama om två människor som möts under märkliga omständigheter och utvecklar en närhet som kommer förändra dem för alltid. Handlingen utspelar sig i en miljö där ytan tycks vara viktigare än innehållet och där allting går att köpa. Men vad händer när en människas fasad rämnar och den riktiga personen kommer fram? Kan kärlek förändra gamla mönster och invanda beteenden?

Läs gärna och återkom med vad ni tycker. Kanske har ni läst några av Birgittas andra böcker?

Här hittar du hennes blogg.

 

Kram Jess

Och skulle du förresten vara här nere på kusten så signerar Birgitta sin nya bok den 15 november hos MiaDel i Nueva Andalucia.

annorlundaunderbara

6 Comments

 1. Spännande!! Fick ståpäls 😉 när jag läste om handöingen, så det verkar ju lovande, måste ut o köpa den bums!
  Har skickat mail till dig, hoppas du hinner läsa det idag!
  Puss & Kram hjärtat!
  Judita

 2. Hej Jess!

  Låter precision en bok för mig, ska köpa! Tack för tipset, du tipsar alltid om så bra böcker! Hur mår du? Bättre??

  Kram Biggan

  • Hej Biggan, det är en bladvändare. Men läs långsamt, någon viskade att nästa bok kommer inte förräns efter sommaren 2015;-)
   Jag mår något bättre, bandaget är borta i allafall så jag kan andas. Men jag har mycket värk kvar, både i näsan, tänderna och i kroppen..och aningens feber. Men tar en dag i taget.
   Hoppas du får trevlig läsning.
   Kram J

 3. Hej! Jag har just lyssnat klart på boken på Storytel. Tyckte jättemycket om den och det blir sådär lite tomt när man lyssnat klart. Inte helt omöjligt att jag lyssnar på den igen längre fram faktiskt. Kan varmt rekommendera den iaf 🙂 Ha en härlig söndag!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *