LYX I KVADRAT

Jag citerar Marica på det;-) Hennes beskrivning av ljuset från K.Lundqvist.

Hon har en underbar butik i Ystad (Silverhome) ,bloggar på femme.se,  hon har fingertoppskänsla och fixar och donar med både gammalt och nytt. Och givetvis ville jag att hon skulle få dofta, känna, vrida och tända ett av ljusen från Design by K.Lundqvist Stockholm

För det företaget som jag arbetar för.

No words needed, jag länkar till hennes inlägg istället;-)

In och läs HÄR. 

Bilder; Silverhome

Bilder; Silverhome

8-1-e1415528765688

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vad står annars på Ert schema idag vänner ?

Är ni intresserade av lyxljusen, maila mig på spain@klundqvist.com

Önskar Er en fin söndag<3

Kram Jess

annorlundaunderbara

5 Comments

 1. Jag tänkte just ikväll när jag gick runt här i huset och tände ljus i varje hörn att jag är en LJUS-JUNKIE, haha! 😉 Det där ser – som du skriver – superlyxigt ut, underbart! Vad är det för typ av doft?
  Btw – dog lite när jag läste om galenpannan i inlägget innan… :O Man ska akta sig för fogskum, med andra ord 😉
  Kram å puss!!

  • Hej hjärtat, finns 5 dofter att välja mellan ( se nedan).
   Maila mig; spain@klundqvist.com Har en idé <3

   Kram

   Black Cashmere: En lyxig, manlig doft med tydliga inslag av mysk och tonkabönor. I bakgrunden anar man varm vanilj med liljor och cederträ. Dofterna knyter samman en väldoft av exklusiv cashmere.

   Hot Couture: Förföriska dofter av granatäpple, röda bär, björnbär och vit vanilj. Hot Couture är kvinnlig med lekfullt sensuella toner och påminner om den moderna kvinnan.

   White Pearls: Genomgående fräsch och välkomnande doft av bergamott, vita liljor och citron som vilar på en bädd av sandal wood. Den harmoniska och mjuka doften påminner om ett nystädat hem och ett upptappat skumbad.

   Luxury Diamond: Rogivande doft med lavendel, anis och tydliga inslag av liljekonvalj. Doften av vit ros och grönt äpple anas i bakgrunden. Luxury Diamond passar med sin unika sammansättning av dofter i alla rum. Allt från badrum till den luftiga salongen

   Queen Lily: En blomstrande bukett av vit lilja och vildvuxna rosor som vilar på en bädd av solmogna frukter med citrus. Persika, mandarin och päron binder samman blombuketten och öppnar dörren till en vacker sommardag i trädgården.

   Återförsäljare hittar du på http://www.klundqvist.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *