MEN SUCK

Hej vänner,

Åh nu ska jag gnälla. Vädret är skit, ösregnar. Hundarna vill inte ens gå ut. De tittar på mig som; Är-du-dum-i-huvudet-eller;-)

Lunchen idag bestod av 2 lussebullar och min 4de kopp kaffe. Näsan ömmar men det är helt ok.  Var ju på Ikea igår och köpte faktiskt bara precis det jag åkte dit för;-) Och mat;

20141110_125237

 

Ska tända en brasa tror jag..om jag hittar någon vedbit som är liten nog att få in…Har fortfarande inte hittat något vedklyv….

20141110_205146

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annars ska jag inte göra ett dugg, har haft ett möte och fick klä på mig och sätta på ett ansikte. Men nu när det är avklarat blir det pyjamas igen;-)

Hur ser din dag ut ??

 

Oh….något positivt måste man ju ha med i ett inlägg. Detta kom igår, gissa vem som hoppade jämnfota av glädje;-)

20141110_173613

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här ska knarkas doftljus från K.Lundqvist.

Önskar dig en fin tisdag

Kram Jess

annorlundaunderbara

6 Comments

 1. Meeen det är ju jätte mysigt med lite regn. Sitter här själv med stor kaffe och jobbar från soffan idag. Sedan skall jag rota i garaget efter mina gummistövlar. Hoppas du får en mysig dag och att ditt annars så positiva inställning smyger tillbaka

 2. Bedrövligt väder även här i Dusseldorf…. regn, rusk och grått. Men det är ju november och kunde vara värre. Antar jag…. Det blir en tur till mitt IKEA i dag också. Vad tycker du om de olika glögg sorterna? Lönt att köpa? Jag brukar göra egen, jag bodde tidigare i Pennsylvania USA och där hade IKEA inte alkohol. Ja, det får nog bli lite glögg, tända
  ljus och en brasa här också! Skönt att höra att näsan är bättre i alla fall.
  Stay dry!
  Kram
  Christina

  • Tack för din kommentar Christina, visst kunde det varit värre. Men jag avskyr att frysa inomhus..så jag gick och la mig med ett värmeelement vid sidan om sängen och sov bort 2 timmar av eftermiddagen. Kan också vara skönt ibland.
   Jag gillar vinglögg, den är helt ok. Troligtvis inte alls lika bra om man gör den själv men den här funkar. Hellre vinglögg än sprit den blir för stark.
   Ha en fin tisdag, ska försöka få igång brasan nu.
   Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *