NÄR STORALILLA BLIR ÄNNU STÖRRE

God morgon vänner,

Uppstigning idag med bricka, lussebullar i formatet C 16 , dvs; Casandra 16 år. 

Jodå, den större av döttrarna blir 16 år idag och vi firade med sång, ljus, presenter och våra nybakade lussebullar från igår;-) Allt detta på sängkanten så klart. Och mannen sjöng via högtalaren i mobiltelefonen. Uppskattades av både dottern och vovvarna;-)

16 år…….jag förståååår det men kan liksom inte känna att det är så. För mig är hon fortfarande denna lilla superlockiga docka som jämt sprang mig i baken. Hon som alltid ville hålla handen och var rädd för att komma bort från mig. Som dansade till musik långt innan hon kunde gå själv, hon tog hjälp av bordet hemma hos morfar, höll sig i kanterna och gick runt, runt , runt. Och vid varje varv skulle hon tvunget upp och kliva på morfars fötter;-) Denna lilla blöjvippande rumpa. Och nu……16 år och nu dansar hon väl mer på nattklubbarna än runt matsalsbordet hemma.

Livet i utvecklingsfas, precis som det ska vara.

PicMonkey Collage1

Jag förstår nog inte, trots allt, vart tiden tagit vägen.

Att se denna underbara tös växa upp och formas , dag för dag, är en sann gåva. Alla dagar är inte lika roliga, vi har våra up´n´downs som alla andra familjen men i det stora hela; fantastiskt underbart. Tacksamhet! 

PicMonkey Collage2

Idag ska vi fira vidare i kväll, den som fyller år får alltid välja restaurang och vi kommer att köra mot Marbella. Valet var lätt, ett favoritställe. Får ta lite bilder i kväll och visar i morgon.

Dags att avnjuta ännu en lussebulle, titta på lite bilder från när Casandra var liten och bara luta mig tillbaka och tycka; Livet är ju en fantastisk uppfinning.

IMG_3429

Casandra; håll huvudet högt, du är värd väldigt väldigt mycket, glöm inte det. Endast det bästa är gott nog <3 <<3 <3

Ailooooooo <3 <3

Kram Mammis

annorlundaunderbara

11 Comments

  1. Ett jättegrattis till Casandra, ha en underbar födelsedag, njut, önskar han den där gamle !! 😉

  2. Ja, nog blir det stora alldeles för fort – man vill liksom stanna tiden ibland. Hoppas att hon får en underbar födelsedagskväll 🙂

  3. Stoooort grattis till dig Casandra i efterskott! Hoppas att ni hade en riktigt mysig kväll i Marbella! Saknar er ❤️
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *