ÅRETS BÄSTA !!

Hej vänner,

Precis hemkommen från Luciafirandet på Svenska skolan i Fuengirola.

Det var det bästa på 3 år, kören var helt fantastiskt duktig. Stora tjejen sjöng en liten del själv, och det är något fel på mina hormoner  för jag blev banne mig tårögd…..det brukar vara syrran som står för det där sentimentala…Phew…..

Bjuder på lite bilder från dagens vackra Luciakör;

IMG_20141212_085626 IMG_3855 IMG_3880 IMG_3834IMG_3865

 

 

Casandra fina kompis åker hem på söndag, hon har bara varit här en termin. Det är väl typiskt att när de väl hittar någon som de klickar otroligt bra med så är det en tjej som åker iväg igen. Det är nog det svåraste med att bo här nere, folk kommer och går varje termin.

 

Vi kommer att sakna dig Julia, alltid pigg och glad;-)

Vi kommer att sakna dig Julia, alltid pigg och glad;-)

Nu lite vila och plock i huset och ladda batterierna. För ikväll är det Julmarknad på Svenska Skolan, då lussas det igen, det är lotter, julmat, glögg med mera. Ni kommer väl förbi ? Klockan 18-22:00

Ha en härlig fredag

Kram Jess

 

annorlundaunderbara

7 Comments

  • Det var väldigt fint och stämningsfullt. Idag blir det julmarknad, dvs om himlen inte öppnar sig;) Kramiz

 1. Det är ju något speciellt med Luciafirande, nästan så man blir lite smått religiös 🙂 fina tjejer där. Själv var jag på luciamorgon i Stora kyrkan här i Östersund. Det brukar vara elever från musikprogrammet på en av gymnasieskolorna som står för sjungandet, så även i år, men årets luciatåg är nog de bästa jag sett på många år. Kolla gärna in länken om du vill, släng upp fötterna – lyssna å njut 😉
  http://www.op.se/allmant/jamtland/se-lucia-i-stora-kyrkan
  Ha en fin lördag!
  Kram A-K.

  • Åh så underbart vackert! Jag har ALDRIG blivit rörd förr, inte alls genom åren och genom alla uppträden men igår blev det en liten snyftning. Kan väl vara så när man blir till åren;-) Hahaha.
   Hoppas ni klarade er ok från stormen Alexander. ha en fin lördag.
   Kram J

   • Haha, ja det lär ha med åldern att göra 🙂 jag kan börja gråta när jag sitter å kollar på typ djursjukhuset på tv, har jag aldrig gjort förut :-/ så ja – de måste va åldern.
    Här uppe blev de inget besök av Alexander, fast å andta sidan blåser de nästan jämt här 😉
    Ha de bäst, kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *