ÄR DU FÄRDIG?

Hej vänner,

Ingen julmarknad blev det, precis när jag hämtat upp väninnan så öppnade himlen sig. Det blev lunch/fika och shopping på Miramar istället. Men det var också trevligt.

Julklappar tänkte jag vi skulle prata om. Är du färdighandlad?

Jag är totalt färdig sedan några veckor tillbaka. Alla småkusinernas presenter är redan i Sverige, de fick flyga hem med mannen den siste November. Till tjejerna är det också klart, det blir bara några små paket eftersom vi ska ut och resa. Dumt att fylla resväskorna med saker hemifrån;-)

20141127_174414

Tidigare år brukar jag börja redan i augusti/september. Vilket oftast leder till att jag gömmer saker där jag sedan inte hittar dem. Likaså gäller det med födelsedagspresenter. Ett år fick lillan en present 8 månader senare…hade hittat den i garderoben…..

Det är antingen tidig start på inhandling eller så är jag en av dem som springer runt den 23dje december….Det är inte det optimala då jag avskyr trängsel och folk i mängder. Så mellandagsrea blir det aldrig!

Handlar du enligt lista eller spontanköper du ? Börjar du tidigt eller stressar på slutet?

Nu ska jag jaga vidare efter någon på Noaks Ark/World Aids Day Galan. Jag köpte ju några presenter från deras WorldAidsDay, via Sverige (webshop) men när det kom fram var det totalfördärvat och inte alls som det skulle. Har mailat några olika mailadressen men ingen svarar. Det är inte kul, vill ju ha mina beställningar innan julafton….

Ha en fin lördagkväll.

kram Jess

annorlundaunderbara

4 Comments

 1. vilken mysig bild!! Sötvovven!!
  Vart är voffsen när ni lyxar er över julen?;) Mmmm tror att ett paket är till mig där:D Härligt att vara så klar, jag har typ allt kvar…ha ha…;))

  Kramar bästa Jess!
  Adela

  • Haha, du är för söt. De är på sitt lyxiga hotell för minihundar i Marbella;-) Kramiz

 2. Hej söta Jes! Jag är så där väldigt lagom. Handlar mina julisar enligt lista typ första helgen i december och har du klurat ett tag så det går liksom snabbt när jag väl slår till. Sedan småhandlar jag lite om jag känner för det. Den 23:e brukar vi flanera omkring på stan, ah allt färdigt hemma och bara njuta av att titta på folk som snor omkring. Kram Mia
  http://happyvardag.se/2014/12/13/flera-nyanser-av-morkt/

  • Åh så bra upplägg och att kunna njuta av andras stress den 23:dje, hahaha. Underbart. Kram & ha en fin lördagkväll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *