VAD HÄNDE IGÅR ?

Hej vänner,

sorry för att jag inte hann blogga igår, högst ovanligt men det var full rulle hela dagen.

Började dagen med att köra flickorna och sedan ha ett möte. Därefter till nagelbyggaren.

20141215_134553

Det blev till att bygga helt nytt set på både tår och fingrar. Får se hur det håller, första gången jag bygger på denna salongen. Det var väldigt skönt med pedikyr för samtidigt satt man i en massagestol , det kändes riktigt skönt. Rödaktigt på tånaglarna och mer nude/ljusrosa-beige på fingernaglarna. Redo för jul:-)

Därefter blev det till att sticka till barnens skola, leta efter Lillans jacka som tycks ha fått fötter? Det var dock inte bara jackan som försvann…i den låg hennes busskort, laddat…Oh well…borta. Hittade den inte och har letat överallt.

Hem, släppte ut hundarna och gick till veterinären då de behövde fylla på lite vaccin mot kennelhosta. Klart.

In i bilen och till Ikea. Skulle bara handla 2 lakan till våra gäster som kommer till helgen. Visste inte att lakan tar så stor plats så de fyller en hel vagn , samt att de uppenbarligen numera kostar över 2000 kronor….

20141215_183535

Sedan blev det en tripp till byggvaruhuset Leroy Merlin, köpte 3 säckar med typ flis, så jag kan få igång brasan varje dag.

Och slutligen…..shopping av kläder. Givetvis behövde Lillan ny jacka, nu har vi ju letat i 6 dagar…. Det blev en vinterjacka och klänning till henne. Doftpinnar från Zara Home till mig ( juldoft-mums), ett par kostymbyxor samt en klänning.

Sedan hem….ut med hundarna och fixa brasa. Sen stupade jag nästan i säng.

Idag blir det kanske lite lugnare…Har kört Casandra till skolan. Lillan ligger där uppe och är sjuk, ont i magen, förkyld och rivig hals. Inte skoj alls. Hundarna ska klippas och jag ska göra 2 leveranser av Herbalife. Sedan återbesök hos läkaren.

Ikväll ska jag inte göra ett skit;-)

Vi hörs igen. Hoppas du får en fin tisdag.

Kram Jess

annorlundaunderbara

4 Comments

    • Jaa men jag är likadan. idag har jag gjort typ alla mina , för tillfället, måsten. Och imorgon kan jag nog bara vara…om jag inte kommer upp med något annat som jag bör göra…..Kram <3

  1. Haha, inlägget för några dar sen – jag skulle också gärna bli din personliga slav! 😀 Det är precis det jag också fantiserar om…Du kunde göra precis vad du vill med mig. 😉
    Det är en fetisch, det där…Klassas under bdsm/femdom-scenen. Vissa män är undergivna och älskar att bli dominerade av sexiga kvinnor…Vet det eftersom jag själv är en av dem. 😉 Så det vore klart lättare där att lista allt du faktiskt KUNDE använda mig till! 🙂

    • Hahahaha jo jag har förstått att en hel del går igång på detta med maktspel/dominans etc. Nu är jag iof inte en av dem men blir väldigt glad varje gång min man gör som jag säger;-)
      Välkommen till bloggen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *