ÄNTLIGEN

Hej vänner

Äntligen är vi hemma, vi kom igår och var inom huset och vände innan det var dags att hämta killarna.

De hade haft det jättebra under sin vistelse men det var tydligen dubbel taxa för att lämna dem under jul- & nyår. Det blev nästan femsiffrigt för deras dagar och det sved lite när vi betalade. Men som tjejerna sa; de har det ju jättebra, de trivs och vi kan koppla av. Det är sant, det finns ju ett stort värde i det.

Killarna var nöjda över att vara hemma och for runt i både hus och trädgård;-)

images

Vi skulle ju egentligen kommit hem redan i torsdags men …vårt plan från Abu Dhabi var försenat 3 timmar (pga den dimma som jag dagen innan tyckte var skitfräck)… Det ledde till att vi missade vårt plan från Dublin till Malaga och det fick bli övernattning på hotell. Vi stupade i säng kl 20.00 och sov till 04.00

Nu går tvättmaskinen för fullt, dammsugaren har varit framme en vända. Allt julpynt var ju kvar, vi åkte ju den 22;de december. Det var bara att börja plocka ner granen, julstjärnor och allt annat juligt. Med det gjort så tänker jag hålla lördag.

Har fått en grym huvudvärk som sällskap och mannen håller på att hosta lungorna ur kroppen.

Film , kyckling i ugn och soffhäng står nog på schemat.

Hur ser din dag ut?

Hoppas du haft det fint under julen och att ditt nya 2015 börjat alldeles underbart.

Kram Jess

 

annorlundaunderbara

5 Comments

  1. Hej och välkommen hem! Ja det är lika kul att komma hem som att åka, så känner jag iaf! Jag väntar på att degen ska jäsa, bakar matbröd! För hand, för min maskin har gått sönder. Likaså vår diskmaskin, så det blir handdisk tills vidare. Och sen har jag tappat Ica-kortet, dags att oturen vänder nu! Här snöar det så fint, tror det snöar i hela det här landet idag! Må så gott!

    Kram Biggan!

    • Tack snälla. Jaa det är skönt att vara iväg men ännu skönare att få tillbaka vardagen ( läs; barnen ska i skolan och mamman får andas….). Baka bröd= mums. Har 2 kycklingar i ugnen. Det där med handdisk…det är då man upptäcker 1; hur mycket disk man får på en dag 2; hur skönt det är med diskmaskin;-) Hoppas din otur vänder. Kram <3

    • Usch och fy för stormen. Tur den har börjat lägga sig, i allafall i Skåne. Ja, 19 år……man undrar vart tiden tagit vägen:-) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *