MARIA MONTAZAMI SÄGER HEJ

Åh så glad jag blev precis.

Har fått ett kort från Maria där hon tackar för ljuset som jag skickade.

10906423_1523050291292378_7170775499497941845_n

Hennes favoritdoft är Hot Couture, vilken är din?

Gå in på hemsidan och titta runt , du hittar den HÄR. 

Snart kommer det lite nyheter, jag lovar att det som redan är bäst blir ännu bättre.

Kram Jess

annorlundaunderbara

4 Comments

 1. Åh, vad roligt! Jag tycker Maria verkar så härlig och här kom ju ett bevis till på det. Det är så viktigt att svara på mail och annat även om man är kändis och har mycket att göra. Det ingår liksom lite i kändisskapet att svara men det är så många som inte gör det.

  Önskar dig en skön kväll!

  You Rock!!!

  • Jaa, exakt så tänker och känner jag också. Att hon tar sig tid. Och hur kul är hon, jisses så många asgarv jag fått till hennes medverkan i Hollywoodfruar;-)
   Kram J

 2. Hej Jess!
  Så gulligt av dig att skicka henne ett ljus!! Jag har många favoritdofter, bl a från YSL och Lancome, vilken är din? Har just kommit från fotvård och fått fint målade tånaglar som går att visas upp vid poolkanten nu!

  Kram Biggan

  • Åh jag älskar doftljus, vilken tur;-) Jag gillar personligen vår egen doft Hot Couture från K.Lundqvist allra bäst. Den är tänd ofta här nere och mannen tål även doften;-) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *