HAR DU BOKAT DIN SOMMARSEMESTER?

Hej vänner,

Linnéa hälsar och tackar för alla gratulationer.

Och jag säger tack till alla Er som skrev vem ni var och vart ni bodde, så kul att lära ”känna” er bättre;-)

Vi åt gott och jag hade en unna-dig-dag då det blev 1 coca cola zero (den första sedan 12 januari), förrätten var olika sorters bröd ( åt inte jag av), sedan tog jag kött med currysås och lite vitt ris uppblandat med kokos. Jättegott. Ett glas rött. Och efterrätten slog jag på med en ordentlig sockerkick; marängsuiss.

20150128_190802

20150128_193756

Då personalen kom in för att servera var där ljus i Linnéas efterrätt och personalen sjöng= mysigt!

20150128_193643

Jättehärlig födelsedag med många gratulationer och paketet. Vi var nästan mätta imorse när vi vaknade;-)

Har du förresten bokat din sommarsemester?

Eller känner du någon som vill hyra hus i Spanien/Costa del Sol/Benalmadena Costa? 

Isåfall kan du be dem titta in hos OSS 

Nu; dags att tända brasan.

Kram Jess

 

annorlundaunderbara

11 Comments

 1. Åh så mysigt det ser ut. ja, jag skrev ju inte igår. Jag är alltså rektorskan, vid namn Mia och jag bor i den blekingska skärgården. Driver sedan 1998 en friskola och är därmed skitgammal som du förstår. Sommarens semester går som vanligt till Florida för att träffa vår USA-släkt. Förr om åren har vi varit där 5 veckor, men i år blir det ”bara” 3 eftersom store sonen (19 år) måste passa sin fotbollssäsong. Längtar….
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2015/01/29/went-shopping-today/

  • Åh så mysigt med ”bara” 3 veckor. Alltid glad att du tittar in Mia, jag tittar också in hos dig men är så dålig på att skriva….ska bli bättre;-)
   Kram

 2. Mmmmm bortsett från att bosätta mig i ditt fina hus hela sommaren så vill jag till Skåne såklart! Det känns som ett måste:)) Längtar…!

  Kramar
  Adela

 3. Fiiii fan vad GOTT det ser ut!
  Semester ej bokad ännu, men jag ska till Marbella slutet av Mars … YES! Men då bor jag bara på ett enkelt Hostel, då jag knappt är inne + enbart kan bara vara i M i max tre dagar 🙁 … men funderar faktiskt på en längre period (1 månad) längre fram i år. Inte så lång tid kanske, men mer än vad jag brukar. 😀

  • Underbart, älskar Marbella. Framför allt gamla stan;-) Behöver inte bo överdådigt om man bara är nere en kort stund samt…ska vara utomhus på dagarna;-) Kram

 4. Det hade ju inte varit fel alls, men får nog nöja mig med att drömma.

  Kom också på att jag inte presenterade mig:
  Mamma till två – en strax under 20 o en strax över. Då jag själv är 30++, var jag således ung, när de kom. Lever med den yngre o mannen på Småländska Höglandet.

  Hoppas ni får en fin helg – själv ska jag jobba.
  Kram

  • Åh så kul att du också skrev Tara och där ser man hur fel man kan ha. jag trodde du boddei Malmö:-)
   Ha en härlig helg och delegera städningen till någon annan;-) Kram

 5. åhh hälsa Linnea grattis i efterskott och be om ursäkt att jag missade!!! Har vabbat nästan hela veckan och inte haft någon koll. Hon verkat ha haft en toppen födelsedag i alla fall. Hade varit kul att träffa er allihop

  • Det är lugnt hjärtat, mycket vab? Vi får höras på mailen. Kom du ner hit och vila upp dig <3 Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *