NU BLEV DET LITE BÄTTRE

Hej vänner,

Idag har jag haft en ljuvlig dag. Slö som en söndag.

Vädret kunde dock varit bättre om man fått önska, det blåser upp rejält nu och det är sketakallt utomhus, vilket leder till att det även är kallt inomhus.

Brasan har varit igång sedan 06.45 imorse.

Dagen, iförd inget ansikte, har jag mer eller mindre lufsat runt hemma.

Tänkte visa mina nya glasögon, dom andra som ni sett, de svarta,  är tunga och gör faktiskt lite ont bakom öronen. Denna modellen blev bättre;

Inget ansikte, ingen borste genom håret

Inget ansikte, ingen borste genom håret

Har städat lite, dammsugit och tvättat golven…då hände en olycka. Typ ”someone please call 911″…får visa bilder imorgon.

Hur som haver, det är då inte många som ser mig utan smink.

Av den anledning att jag trivs bäst och känner mig mer bekväm om jag har sminkat mig. Men idag, struntade jag i det.

När min finaste och bästa killkompis kom, slängde vi oss i vars en soffa, njöt av värmen från brasan, drack kaffe och snackade bort drygt en 4 timmar.

Så skönt med dessa stunder, att få ventilera sig , lyssna, samla energi och skratta.

Tack finaste <3

Luktar gott från ugnen, kan det vara någon som bakat;-)

Hörs imorgon

Kram Jess

annorlundaunderbara

3 Comments

  1. Buenas días señora! Tänkte på en Sak vet ju att huset ofta är av stenmarerial där nere och golven likaså. Och skitkalla på vintern som du säger… Hur är det med luftvärmepumpar? De är ju jättewffektiva, används flitigt häruppe. Eller är det ac ni får värmen från?
    /R

    • Tegelhus, jättesköna på sommaren då värmen inte går igenom så lätt. Men kallt…på vintern. Vi har brasa, golvvärme på alla toaletterna ( funderar på att flytta computern dit och äta middag där). Och i nästa vecka kommer det en värmare, typ ac. Tror det kallas luft/luft på fackspråk? Och så hjälper det lite med att vi har trägolv i alla sovrum/tv-rum. Inte lika kallt.

  2. Det låter ju perfekt ! Nä jag har vart i hus därnere som man undrar hur man överlever under vintern i… Å så tänkte jag luftvärmepumpar borde ju vara en jättebra grej där… Jag är inte så duktig på sånt där men tror nog jag frusit ihjäl om jag haft stengolv överallt som ett par vänner har

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *