SOM STORMEN RIVER ÖPPET HAV

Hej vänner,

What a night, jag har börjat med att vara riktigt trött tills jag släcker….då kan jag inte somna.

Ännu en natt då jag låg och snurrade tills ungefär 4-5 tiden. Trött som tusan är jag.

Mycket som far omkring i huvudet.

Körde till skolan i pyjamas och har ännu inte kommit ur den…..Ska snart…ska bara….

Och iklädd pyjamas stannade jag till på vägen hem igen för att fotografera det spektakel vi har just nu; blåst, kyla och piskande vindar.

Jag njuter. Inte av kylan men när vågorna får sitt liv, de slåss i havet och bryts mot stranden. Det är magiskt för mig, avkopplande.

20150210_091207

20150210_091239_3

20150210_091152

Hade det inte varit så himla kallt hade jag gärna bara suttit på stranden och njutit. Samlad ro, energi till själen.

Dt brukade jag göra när jag bodde här sent 90-tal, efter jobbet som bartender kunde jag dra ner till havet vid 6-tiden på morgonen, se när fiskarna kom hem  (vissa gick ut ) och bara….njuta av tystnaden. Det var riktigt meditation.

Men som sagt, dock för kallt idag, så jag avnjöt lite snabbt och körde sedan hem igen.

Imorgon kommer en gaaaaammal väninna…hehe….inte åldersmässigt så klart , då vi är lika unga,

utan vi gick tillsammans under hela gymnasietiden.

Vi har inte setts så mycket men har varandra på Facebok. Ibland hörs vi oftare, ibland går det långt mellan gångerna.

Nu vet jag att hon hoppas på solsken och bikini men det kan jag inte lova. Men jag kan hoppas;-)

Kram Jess

annorlundaunderbara

10 Comments

 1. Härligt väder. Not. Ser ut som att Spanien ska blåsa bort! Men vem är jag att yttra mig? Välkommen till snöyra i Sthlm 😉

 2. Hej Jess! Förmodligen släcker du lampan för sent och sömntåget har redan gått… Det är ofta likadant för mig! Snöyra i Sthlm?? Absolut inte, jag har precis kommit in från en långpromenad och solen strålar! Och jag bor mitt i stan!!

  Kram Biggan

  • Hahaha, Stoffisen lär också bo i centrum någonstans. Hur stor väderskillnad har ni ? Ja, jag ligger nog för länge….borde kanske släcka aningens tidigare men det känns mest logiskt att släcka när ögonen håller på att trilla ihop.
   kram;-)

   • Ok! Jag har inte tittat ut genom fönstret. Dramatiserade hur det kunde se utanför. Bor iof vid hötorget så jag borde veta bättre att snö inte finns här *s*

     • Haha, ja så är det nog. Det finns ingen mellanmjölk hos mig. Det mest OJ är det bästa <3
      Ska kolla ut genom fönstret nästa gång jag yttrar mig om vädret *s*

      Kram

 3. Havet är magiskt, född på en ö så jag är fullständigt beroende 🙂
  Jobbigt att inte kunna sova, hatar såna nätter, har de själv relativt ofta.. Oftast pga av ont och bråkig mage (ibs & endometrios), värdelöst.

  Kan du inte försöka meditera på nåt vis, rogivande te?
  Hoppas du får sova skönt inatt iaf, och får en härlig dag med väninnan imorgon!
  Kram Catta

 4. Mmmm … det där med sömnen kan vara lite av en ”plåga” ibland. Tack och lov så har jag en väldigt sömnförmåga att jag kan somna gott på ett golv om det skulle behövas, men de nätter de där sömnlösa nätter kommer in är inte kul. 🙁 Men tal om det andra du skrev. Jag kan också tycka om de där vågorna som ”krockar” och slåss … men det ska vara varmt, då är det helt fantastiskt och njutbart att bara lyssna och beskåda. Är också jäkligt glad att jag inte kom ner den tid jag egentligen skulle … nöd till att vänta till början av April, hoppas också på bättre väder då. 🙂
  Ha en bra Tisdag. 🙂 Och du, Sov Gott!

  • Bra val att vänta Sophie. Idag har iof solen varit framme och min väninna har t o m bränt sig lite i ansiktet. Men …..de har lovat regn till och från ….brukar vända i april/maj;-)
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *