KAN MAN SKYLLA PÅ SNORBUSARNA??

Go kväll gott folk,

 

Hoppas allt är bra med er hemma och att det snart nalkas vår?

Här har det varit riktigt bra väder i dag, tog och läste lite i en timme i trädgården. Ljuvligt.

Har även hunnit med frissan, blev ljusare slingor nu ( syns inte på bilden för det är en ”före”bild);

20150219_101701_3

 

Sedan har jag städat lite, tvättat, handlat, gått med sopor etc. Sånt där som man bara gör;-)

Slutligen hade jag och Lillan ärende in till Funkan och då passade vi på att äta på Tres Amigos. Ett svenskägt ställe som har bland annat plankstek med bearnaissås. Hit går man när man vill ha riktigt goda pizzor eller bara en bit av svensk hemlängtan.

 

Jag drog givetvis på stort ( 22 € );

20150219_182351

 

Och det var ju tok-idiotiskt!

För med denna förkylningen jag har så smakar jag INGENTING ! Verkligen ingenting. (kan jag skylla på snorbusarna?)

Men jag åt med ögonen och låtsades att jag kände smakerna;-)

Och hemlängtan blev lite bättre…för en stund;-)

 

Kram Jess

annorlundaunderbara

11 Comments

 1. Åh, så gott! Det är flera år sedan jag åt plankstek … borde kanske åka över till Sverige för att få en portion. 😀

  • Som sagt..hade jag haft smaklökarna intakta så hade det nog varit en riktigt god måltid…..
   Kram J

  • Usch denna förkylning, Casandra är inne på vecka 4, Jonas har precis börjat känna sig ok ( efter 3 veckor), Nea är inne på vecka 2 ( och ögoninflammation) och jag är i vecka 1…skitförkylning. Kram vännen

 2. Fy vad jobbigt att förkylningen inte ger sig! Men du kanske inte ska sitta i solen (nej, nej, jag är inte alls avundsjuk….)?
  Krya på dig och trevlig helg!!

 3. Halloj!
  Jag brukar vistas nere i Fuengirola flera gånger om året. Har en lägenhet i Los Boliches och trivs fantastiskt bra. Jag har en fråga angående frisörer och jag skulle verkligen uppskatta om du kan ge mig några tips.
  Jag har tänkt flera gånger att jag skulle våga mig på att göra slingor när jag är nere i Spanien. det är ju betydligt billigare än här hemma i Sverige. Jag vill göra folieslingor precis som du verkar göra på din bild, bara ljusa upp lite i utväxten. Jag har ungefär samma hårton som dig. Har du något tips på en bra frissa?
  Gärna om hon/han pratar engelska också. Jag pratar lite spanska men känner att mina frisörglosor är begränsade hehe.
  Tack snälla på förhand! //Catrin

  • Hej Catrin,
   Härligt med lägenhet i Los Boliches. Du ska ju absolut gå till Petro Peluqueros , dit jag går. Nära ferieplatsen. De finns på facebook. Och det är Esther som gör mina slingor och Martin som klipper, båda från england. Hon är jätteduktig på färg, har ju kört igenom lite olika färger.
   Deras telnr; 952 46 71 30
   Hälsa från mig;-)
   Kram J

 4. Människor brukar väl inte smaka så mycket..? En aning tvål möjligtvis 😉

  Förlåt, kunde inte låta bli 🙂

  Hoppas ni piggar på er snart! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *