KANSKE I MITT NÄSTA ?

Hej vänner,

Näsan rinner men det är lördag och jag njuter av att ha familjen samlad.

Fick utskick från Westwing och givetvis så blir jag , igen, så där tveksam till vilken ”stil” som är min.

Kan hittar små pärlor i olika inredningsstilar och därför blir det nog som det blivit hittills; blandat i hemmet .

Brukar få inspiration av denna tjejen, som gör mycket av utsmyckning själv, hon bloggar och har en förkärlek för romantisk/vintage-stil. Titta in här hos Silverhome.

PicMonkey Collage

PicMonkey Collage2

PicMonkey Collage3

Detta gillar jag oerhört mycket men jag tycker det kan kännas svårt att blanda och ändå få en helheltskänsla. Ett intryck som gör att allt faller på sin plats….

3128-8788-slider0

Vilken stil tycker du om ? Blandar du ?

Kram Jess

annorlundaunderbara

8 Comments

  • EXAKT så gör jag också, tror mig köra på ett tema tills jag hittar något annat….som är helt ny stil,och vips så har jag blandat runt allt;-)
   Kram J

 1. Jag har nog ingen stil alls 🙂
  Hörde av en trendspanare att Chabby Chic och Vintage är ute nu, så det kommer nog blir en himla massa grejer på andrahandsmarknaden för den som vill fynda.

 2. Tack snälla du för frisörtips! Tror jag vet var de ligger också.
  Kommer helt klart kika förbi där nästa gång jag är nere!
  Ha det gott!!! //Catrin

 3. Superfina grejer och vilken fin blogg du har. Ska erkänna att det är den första jag läst på flera år. Så får man ju inte göra när man skriver blogg själv, men tiden räcker liksom inte till… Måste bli bättre.
  Jag älskar inredning och blandar både nytt och gammalt, men håller med om att det kan vara svårt att få till den där perfekta balansen. Vi är nu på väg att flytta till Spanien vi med och kommer att hyra möblerat den första tiden i alla fall, tills vi bestämt om vi blir kvar eller om Sverige med ens ter sig bättre när man fått distans. Så under ett tag fram över får jag bo och leva i någon annans stil. Spännande värre…

  • Tack snälla, bortse gärna från alla stavfel;-) Vi trivs jättebra här nere, det kommer ni garanterat också att göra. Ska hålla ögonen öppna. Finns bra område i centrala Funkan; Puebla Lucia. Hörs igen/J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *