HUR ENKELT SOM HELST

Hej vänner,

Söndag, fortfarande känslan av feber (nej, det är inte klimakteriet), satt 10 minuter i solen och det kändes som ungefär 1 timme i bastu.

Gick in och via Facebook kom jag i kontakt med Linnea , som också har en blogg. 

Jag gick in och läste och konstaterade att hon skriver barnböcker. Och jag blev avundsjuk direkt.

Många gånger har jag fått höra; du borde skriva en bok. Visst..men om vad?

Jag har ingen fantasti, jag kan börja tänka på en guide till hur det är att plugga utomlands,

( det får bli en äldre version då det är 100 år sedan jag gjorde det),

sen tänker jag; en barnbok. Och börjar fundera på vad den ska innehålla och det enda jag kommer på är; en röd tomat.

snipp snapp...

snipp snapp…

Sen tog det slut. Ärligt talat, hur jäkla svårt kan det vara??

Tips på inspiration tack;-)

Dagen kommer att spenderas hostandes i myskläder. För visst är väl söndagen en vilodag;-)

Hoppas ni har det fint vänner.

Kram Jess

annorlundaunderbara

9 Comments

  1. Hej Jess! Ofta när jag läser en bok, en bra bok, tänker jag, varifrån får de allt? Det måste ju bara vara självupplevt? Hur kan de annars komma på så bra saker att skriva om?? Men det är säkert inte så. Visst förundras man över deras fantasier? Och hur bra storyn sys ihop allteftersom! Nej en kaffe och boken nu, mys- och lässtund! Kram B

    • Hahaha, om man skriver en barnbok måste den vara typ….rumsren i språket va…..;-) Kram

  2. Att skriva en bok, är det som står högst av mina ”vill göra”. Allra helst skulle jag vilja ha en sladd, som gick att ha mellan datorn o hjärnan, för direktöverföring, då tankarna är svåra att få ner i skrift. Det skulle vara ngt 🙂

    En tomat borde ju gå att skriva massor om 😉

    • Oh tack, det ska jag sluka;-) Kanske kommer jag vidare med mer än bara en röd tomat. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *