ATT TÄNKA OM

Hej vänner

Här är det dåligt med uppdateringar….

Jag är upptagen, igår var det jobb och sedan turbo-shopping. 4 par nya skor igår ( 3 par idag) samt 6 nya toppar/blusar igår.

20150309_220357

20150310_185554_3

Behöver klä mig hyfsat bra….och då funkar inte trasiga tröjor och slitna gympaskor. Så har jag lufsat omkring de senaste åren.

Jag är trött, fast positivt trött. Jag får lära mig mycket nya saker, hjärnan går på högvarv, jag t o m drömmer om arbetet.

Det tar tid att försöka ändra sina gamla vanor, jag är van vid att kunna ta lite siesta nu och då, handlar alltid dagtid, tvättar på dagen, hinner göra allt innan barnen kommer hem från skolan.

Nu, måste jag lära mig att strukturera upp. Igår var jag hemma 21.40.

Det funkar inte (slutade 17.30 och sedan shopping).

Sedan har jag lärt mig, att om jag börjar 11.30 så kan jag inte sova till 10.30. För mina ”nanne-rynkor” / kuddavtryck sitter kvar länge i ansiktet och det tar minst en timme innan de försvunnit;-) Hahahaha

Unknown

Men detta är helt nytt och jag lär mig för varje dag som går. Det blir bra detta;-)

Kram Jess

annorlundaunderbara

4 Comments

  1. Hej! Men nu har jag nog inte hängt med riktigt i dina svängar tror jag!? Vad är på gång egentligen? Nytt jobb?? Vad händer?

    Kram Biggan

    • Hej Biggan, jag har alltså börjat jobba-) Meeen, har först en träningsperiod framför mig och när den är klar så avslöjar jag vart jag arbetar;-) Vill först vara säker på att jag trivs.
      Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *