NY DOFT

Hej vänner,

Igår var det dags för ny doft i sortimentet här hemma.

Jag brukar använda mig av Gucci´s Guilty;

Unknown-2

Men nu kände jag att det var dags för en ny doft att få plats hemma. Jag valde denna;

Unknown-1

Si, av Gorgio Armani.

Nu har jag precis tagit den på mig så jag vet inte riktigt hur den doftar på mig. Min väninna har samma men det vet jag ju att man inte doftar likadant. En parfym som luktar gott på en person behöver inte passa någon annan lika bra-) Vi får se vad jag tycker. Blir ett Wild Card.

Får hoppas jag inte får huvudvärk av den i allafall;-)

Vilka parfymer har du annars att tipsa om ? Jag brukar köra 3-4 dofter i ungefär 3-4 år sedan byter jag. En som jag saknar är Jimmy Choo;

Unknown-3

Samt Carolina Herreras;

images

Tror nästan de får komma tillbaka igen i doftskåpet;-)

Önskar er en trevlig onsdag

Kram Jess

 

annorlundaunderbara

3 Comments

  1. En som jag alltid återkommer till är Magic Noir av Lancome. Det är en kvällsdoft, och ganska tung och kryddig. Så man får inte ta för mycket, men den doftar riktigt gott! Och håller doften!

  2. Alyssa Ashley MUSK sedan jag först kände doften som 13-åring. Provar alla andra men återkommer alltid hit. 🙂

  3. Hej Jess! Jag använder också Si, den du skriver om. Men varierar mig med, Diesel – Fuel for Life, Flowerbomb – Viktor@Rolf, La Vie Est Belle – Lancome och Paris som är en gammal goding! Gillar bara lätta dofter, kan inte med orientaliska, som ju doftar underbart på vissa! En annan doft som är så enkel att bära, dagdoft, är Aqua di Gioia – Giorgio Armani. Men oftast använder jag bara Body Lotion som doftar gott. Räcker så bra för dagen!

    Kram Biggan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *