NEDRÄKNING TRÄNINGSRESA

Hej vänner,

Vet ni , jag kom precis på att jag glömt att visa bilderna från när vi var i Sevilla. Har inte ens hunnit titta igenom dem. Får nog bli ett söndagsprojekt;-) Den som väntar på något gott…

Idag har jag städat i 4 timmar och ändå har jag 4-5 rum kvar…. Får bli lite imorgon också med andra ord.

Barnen är i högsta grad inblandade i de sista rummen imorgon då 2 av dem är deras egna;-)

Här är det snart nedräkning till Portugal. Jag och Lillan ska iväg på mamma/yngsta dotter-resa och den bär av till Faro i Portugal. Det är Friskis & Svettis (samarbete med Springtime)  som anordnar en vecka på Monte Gordo.

 Olika träningstyper utlovas, mycket som jag är nyfiken på, det är både gruppträning, inomhus – & utomhus, bergspromenader, strandyoga etc. Maten ska också vara hälsosam och det var ett av mina krav. Likaså kommer det att hållas föreläsningar.

Bra att det hålls på svenska;)

Vi kommer att gå på det vi är nyfikna på och det kan bero helt på dagsformen.

Tanken är att köra dit, lär ta 4-41/2 timme men med mitt lokalsinne så är det stor risk att vi hamnar i Frankrike;-)

Lite bilder från stranden där vi ska bo. Håll tummarna att vi kommer att få fint väder.

Detta är runt påsk och då kan vädret vara precis hur som helst!

785301

images-1      images-2

Det lär bli lärorikt. Har ni varit på någon träningsresa tidigare? Kanske med Friskis & Svettis?

Kram Jess

 

annorlundaunderbara

6 Comments

 1. Hej. Fin blogg du har. Har nyligen hittat ”hem” till dig. Träningsresa med friskis har jag inte varit på, däremot tränar jag med friskis o svettis 3-4 går i vecka, och det är helt underbart. Kram Inger

  • Hej Inger, kul att du tittar in hos mig;-) Jag lovar att berätta mer om resan när vi varit iväg. Kram J

 2. Vad kul å se att fritidsresors gamla Blue Village lever ännu i MonteGordo… Inte hamnar du i Frankrike, det är ju bara å köra rakt fram 😉 hoppas mindre
  Det bra

  • hahaha, rakt fram…. ; kör dit näsan pekar,-)
   Ser ljuvligt ut så jag hoppas på att köra rätt;-)

  • Jaaa, det mesta hänger på vädret…..visst finns det inomhuspass men man vill ju vara ute;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *