LEDTRÅD & CRIME SCENE

Hej vänner

Söndag, sovmorgon = Hund som kissade inne……

Detta mötte mig i trappan på väg ner;

20150315_122820

Och jag tänkte så klart; något har gått  i sönder men trots jag tittade överallt där nere så hittade jag ingenting..

Inte förräns jag gick upp igen och in på min toalett….. the crime scene;

IMG_20150315_122022

Någon har roat sig i natt;-)

Idag; gå igenom bilder, hoppas på att Internet inte lägger av var 3:dje minut.

Städa vidare (usch) och äta middag ikväll med vännen K.  Vad ska du göra idag?

Kram Jess

annorlundaunderbara

6 Comments

 1. Men oj, vad är det gula?? Tvättsvamp? men du får vara glad att ingen av dem satte i halsen!!! Grannens katt åt upp en bit av en svamp och blev förstoppad, operation som kostade skjortan!!! Idag promenerar vi runt Djurgårn i detta underbara vår väder OCH kollar på resor till Spanien i höst!

  Kram Biggan

  • Yes, tvättsvamp. De sväljer den inte, utan bara trasar i sönder den…..Givetvis ska dem inte nå den men jag glömde bort mig igår och la den på badkarskanten….. Låter härligt med promenad i Djurgården. Hoppas du hittar bra resor ner till Spain;-)
   Kram J

 2. He he … busar! 😉 Idag har jag varit soffliggande, ätit chokladpudding, läst bloggar, bloggat … halvsovit. Inga onödiga rörelser på hela dagen. 😉

 3. Haha, ”städ-stjälpen” 😉
  Ebba har gjort få såna bus, men en dörrmatta rök under valptiden, att hon kunde få den i så många bitar kan jag inte fatta än idag, skruttan.. Nuförtiden brukar hon mest bara smuggla med sig en toffla eller två att ligga och sniffa på hihi 😉

  Kram från en trött mami i sjukstugan.
  Catta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *