NÅGON TESTAR MITT TÅLAMOD

Hej vänner,

Jisses vad mitt tålamod testas, om det inte är en 13 årig tonårstjej som kan knepet med att krypa på mina nerver..så är det hotellet icke-fungerade internet. På en hel dag kommer jag ut på nätet totalt 30 minuter. Och givetvis inte alls på rummet utan i baren/uppehållsrummet där jag och ungefär 300 små pojkar delar utrymme. Det är någon världscup för juniorer i fotboll…sa jag att dom bor på hotellet……

*Tar djupt andetag*

Vi är alltså i Portugal, jag och Lillan. En mamma-Lillan resa.

Dessa hänger vi med;

20150328_192327

Trainingcamp i samarbete med Springtime Travel och denna veckan även Friskis & Svettis samt Tjejmilen.

Vet inte hur många vi är men det fylls nog en 5-6 hela bussar tror jag.

Det bjuds på många pass/dag, vi har försökt gå ut lugnt..haha. Eller….inte.

20150329_100138

Jag har bara varit på 3 pass än så länge; gym (jobba med stång), morgonyoga klockan 7.30 ( gäsp) samt Streetdance på stranden. Idag har vi varit i gymmet på egen hand samt hyrt cyklar och trampat runt i Monte Gordo. En söt liten stad.

Jag har träningsvärk från helvetet, bara att gå på toaletten är en pina.

Imorgon har vi massage på schemat, samt 2 pass och en föreläsning.

Maten är underbart bra, inga feta rätter utan tokfräsch frukost samt middag. Lunch tar vi på hotellets egna restaurang ( övriga måltider äts i speciell matsal för oss deltagar), men även hotellet serverar riktigt bra mat.

På återseende vänner.

Hoppas ni fått lite vårvärme, här är vi på över 30-sträcket.

Kram Jess

 

 

annorlundaunderbara

5 Comments

  1. Hej Jess! Känner igen det där med att inte ha Wi-Fi hela tiden!!!! Grrrrr! Så var det när vi var på Gran Canaria fast de utlovat det! I receptionen gick det bra men vem vill hänga där hela tiden?? Men du verkar ha det bra iaf! Sköt om er och ha det skönt och njut av ny miljö och att få maten lagad!!

    Kram Biggan

  2. Ingen sippa-på-drinken-lata-sig-i-solen-semester då…..he, he… Verkar vara en resa jag skulle behöva för att komma igång med träningen. Bara kunna fokusera på träning, slippa laga mat och lite sol på det, inte dumt alls. Ha det gott vännen. Kramisar Tina

  3. hahaha … fotbollscup har man varit på några med tre miljoner småpojkar – fattar precis hur det är/låter/känns och anar hur frukostmatsalen ser ut efter att de dragit förbi…: )

  4. Hahaha 😀 Jag skulle ”skolka” och typ vara med på det roligaste … som tex streetdance (om det är den streetdance jag tänker på) på stranden och massagen.
    Dåligt internet på hotell … jo, det kan gå en på nerverna så man nästan exploderar. Jag ber till Gud att hotellet jag ska bo på denna gång har ett bra sådant. Men med tanke på de andra såååå …. ska jag inte hoppas på för mycket. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *