MEN SÅÅÅ KÄNSLIG

Hej vänner,

Något är på gång….mådde illa på jobb och åkte hem och la mig.

Blev sugen på apelsinjuice och drog i mig 2 stora glas..inte det bästa om man redan mår illa kan jag ju säga…..

Bortsett från illamåendet så är jag oerhört känslig och lättroad.

Tårarna rann på mig och ner i spaghettiskålen när jag läste detta inlägget.

Sedan la jag mig i badkaret och skrattade så jag höll på att kissa ner mig…2 malteser i febril jakt på en stor spyfluga på toaletten. Lilleman förstod inte att där var en glasruta mellan honom och flugan…jag dog nästan av skratt.

Och den dog så småningom….

Och den dog så småningom….

Jag är glad, ledsen, illamåendes och trött som tusan. Och nej..jag är inte gravid.

Men visst är det märkligt att humöret svänger så här? Kanske dags för den perioden på månaden. Brukar du bli så här???

Kram Jess

annorlundaunderbara

4 Comments

  1. Känner igen det där, ingen rolig känsla. Kan få tårar och börja grina för allt för att i nästa sekund vrida mig i skratt för att i nästa bli arg 😉 Hmmm, skyller på hormoner i kroppen. Kram på dig

    • Helt galet, så där tvära kast brukar jag faktiskt inte ha…hänger knappt inte med själv;-)
      Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *