DET BUBBLAR ÖVER

Hej vänner,

Har precis kommit från läkaren. När jag vaknade i morse så hörde jag ingenting på vänster öra, det kändes som öronproppen satt kvar men nej då, den låg i lådan.

Jag försökte tryckutjämna men ingenting hände. Och hela dagen har jag gått omkring och känt mig halvdöv och pratar aningens för högt tydligen.

Läkaren tittade och sa; Du har en bubbla i örat….

Unknown

Det har jag aldrig någonsin hört. Trodde möjligtvis på vatten i örat eller vaxpropp? Men tydligen en bubbla. Jag fick inte göra någonting utan den ska släppa av sig själv..

Så det känns som jag har eko i mitt eget huvud och det krasar liksom i örat…

Någon mer som haft bubblor i öronen?

Kram Jess

annorlundaunderbara

8 Comments

 1. Njaee, men ont i dem av att trumhinnan buktar och annat skit, vi duschar för mycket är svaret. Massera hårt på den där fyrkantiga delen utanpå och tryck samtidigt inåt mot ingången till… fattar du? : )

  • Ska försöka, jag liksom bara väntar på att det ska släppa och att allt ska vara som vanligt igen….för detta är obehagligt;-)

 2. Jag var utan hörsel på ett öra i över tre veckor för ngn månad sen, men sökte aldrig för det. Det där hemska ljudet i huvudet är ju fruktansvärt! En dag bara smäckte det till i örat o jag hann tänka ”jävlar vad ont det här kommer göra!” Ett par minuter senare var hörseln borta igen.. Vet ju dock inte om det var ngn bubbla.

  • Åh…3 veckor…shit det är länge…..Men skönt att det blev bra i allafall;-)

 3. Skumt, att man har en bubbla i örat har jag aldrig hört om och inte heller haft. Vad jag vet…
  Hoppas den försvinner snabbt!

  • Jaaa, skumt verkligen. Hoppas också den försvinner snabbt;-)

 4. Mm, jag förstod att det var något eftersom att du aldrig lyssnar 😉
  Nej då, jag har aldrig haft en bubbla i örat, men däremot så får jag lock i öronen så fort det blir en lite nedförsbacke 🙂

  Kram
  Stoffe

  • Haha du är för go. Lock för örat nedförsbacke, det är du och Casandra som lyckas med det;-) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *