TÄNK VAD DET KAN SVÄNGA

Hej vänner,

Idag far jag omkring som en halv orkan. Det är mycket visningar nu och man ska hålla ett sagt och upplagt schema. Men hellre lite halvstressigt än ökentrist….

Så här såg det ut i helgen;

20150517_133806

20150517_133724

20150517_150624Jag; badkruka nummer 1, tog årets första dopp. Ja det gick undan. Hoppade i ungefär där jag har tårna på bilden ovan och gick snabbt till trappan till höger, knappt jag hann bli blöt. Lite väl svalt för mig än, men det var skönt att ta ett snabbdopp. Annars är nog uteduschen att föredra tills poolen är tillräckligt varm.

Idag hänger molnen tungt över Costa del Sol. Det svänger snabbt;-)  I Marbella ösregnar det tydligen men vi har klarat oss ( än så länge) med lite tendens till blåst och mörka moln som kommer ner från bergen. Det får gärna regna men på natten;-)

Hur har du det??

Kram Jess

 

annorlundaunderbara

8 Comments

 1. Just idag har jag det underbart. Jag ÄR i Torrevija! Vädret var mulet på förmiddagen men sen blev det bättre. Jag är här med familjen, vi har hyrt hus här en vecka. Nästa resa kontaktar jag dig, för boende/Helena

  • Hoppas ni har fortsatt tur med vädret;) Hörs om ni kommer neråt mitt håll. Kram

 2. Här badar vi i hällregn…. Var är våren? La ut en efterlysning på insta, men ingen har minsann sett den. Tror minsann jag snart kommer ner till dig och lägger mig där vid poolen ser väldans skönt ut. Kramisar Tina

  • Usch, hällregn.inte kul. Men jag önskar faktiskt lite sol när jag kommer och besöker Sverige. Ska bara vara där en sån kort tid så det hade varit ljuvligt. Du är välkommen när du vill;-) Kram

 3. Ser ju inte aaaaalls skönt ut där vid poolen ;)…… Och huset ser fantastiskt ut! Idag är det faktiskt lite varmare här hemma och solen lyser så jag hoppas hoppas hoppas det kommer hålla i sig. Puss&kram från sunny Malmö 🙂

  • Tack sweetie, nu ser man ju tyvärr inte vårt hus utan bara vår pool;-) Får lägga upp bilder någon dag. Skickar lite mer sol till dig <3 Kram

 4. Just idag är det riktigt bra, växlande med mest sol o ca 17 grader. Men i början på veckan regnade det o va inte över 10 grader. Urtråkigt & jag vill ha sommar nu!

  • Men låter ändå härligt med 17 grader, lite sommar/vårkänsla? Det blev aldrig regn, även idag var himlen kolsvart. Hoppas det blåst undan imorgon då jag är beroende av solsken till fotografering;-) kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *