ETT SÅNT JÄKLA LIV

Hej vänner,

Näsan rinner fortfarande men har inte ont i kroppen längre. Tänkte därför ta min lilla siesta ute i solstolen idag men.. den varade inte länge.

Grannarna roade sig med nedräkning och sedan bomben i poolen. Flera gånger, om och om igen… Ett sånt I-landsproblem..I knoooow.

Därför blev det inomhusvila istället.

Gårdagens (halsbandet fick jag i födelsedagspresent av mamma);

20150623_102347

Gud så många fräknar jag har….. Linne och helst shorts är det som gäller nu, dock så är inte shorts direkt godkänt som arbetsklädsel…. Jag avlider nästan, för det är en riktig värmebölja hos oss just nu.

Måste visa Er den orchidén som jag berättat om tidigare. Den som inte fick varken vatten eller kärlek på 9 månader. Så här ser den ut nu;

20150623_192405

Slutade räkna efter 43 blommor. Den är väldigt väldigt fin;-)

Nu, lite röj i huset och sedan en snabbrunda mot Malaga. Tror jag ska kolla efter lite snygga ”arbetskläder”.

Vad gör du? SMHI har lovat fint väder nästa vecka, måste ju vara för jag kommer på Sverigebesök;-)

Kram  J

annorlundaunderbara

13 Comments

 1. Värmebölja… Lider med dig här är kvicksilvret inte mer än 13.. Hoppas på att SMHI har rätt, är väl för att jag ska jobba 2v

  • Låt oss hoppas att de har sagt rätt väder;-) Lite värme i sverige gör alla gott;-) Trevlig semester

 2. Åh ett så fint halsband! Passar dig verkligen! Och blomman! Så vacker!! Ja ni har värmebölja, tur att du kan gå in och svalka dig med AC:n! Här gäller tröja på, just nu, men solen tittar fram emellanåt! På lördag ska vi på bröllop i Sthlms skärgård så om det inte blir sol då så vet jag inte hur det går! Ja gifta lär de väl bli ändå! Ser fram emot en varm och solig juli så vi kan sitta på vår balkong och bara njuta! Hoppas du får fint i Skåne när du kommer dit! Kram Biggan

  • Bröllop, så mysigt. Hoppas ni får tur med vädret;-) Jag packar med mig en jacka till Sverige…även om det lovas fint väder så vet man ju hur det kan svänga;-) Kram

  • Hej <3 Halsbandet vet jag att mamma köpt i Sverige, får nog fråga efter inköpsställe. Örhängena har jag köpt antingen på H & M Spanien eller liten butikskedja…är värdelös på att minnas.. Men vill nog säga H & M 😉 Kram

 3. Vilken vacker orchide.
  Då byter väder en vecka. Tänker åka ner nästa vecka .
  Behöver riktig värme nu.

  • Det är för jäkla varmt…. om man jobbar. Helst ska man ha semester, ligga i bikini och må bra vid poolen;-)

  • Åh träning för dig eller någon av kidzen? Varmt och gott får ni i allafall. Idag har vi molnigt, vilket välkomnas;-)

  • Ser lovande ut, 21-23 grader;-) Och jag lämnar snart mina stickade koftor här nere;-)

 4. Wow, fantastisk orchide! Snart åker jag ner till er värme igen … går knappt vara här i Sverige längre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *