VARFÖR VÄGER VÄSKAN SÅ MYCKET?

Hej vänner,

Det är stressigt här nere, bråda tider i Spanien.

Priserna håller på att gå upp sakteligen och det börjar folk bli medvetna om= fler visningar som förhoppningsvis leder till fler försäljningar;-)

Men, när jag är ledig så njuter jag fullt ut. Tar ett dopp i poolen, det är 32 grader nu , passar mig perfekt.

Tar ett glas rosé eller en kaffe och kryper upp i våra utemöbler vid poolen och bläddrar.

Mannen undrade vid något tillfälle varför han ska ha väska med sig när han reser ner..han har ju allt han behöver här nere. Men, jag har börjat prenumerera på några svenska magasin. Detta är lyx för mig. Att få ner mina favoriter.

Jag hittade ett smidigt sätt att kunna prenumerera på, mannen slipper springa i affären och risken för att dubbelköpa tidningar minskar ju avsevärt. Man går in på Tidningskungens hemsida,  , klickar in den/dom tidningar man vill prenumerera på och vips så sköter det sedan sig själv, oerhört smidigt.

Det finns givetvis tidningar här nere också men en gammal vana sitter liksom i. Jag har mina favoritmagasin som jag vill kunna bläddra igenom.Främst Leva & Bo, Sköna Hem, Living och Recidence , jag hittar inspiration, känner igen mig, njuter och kan vara totalt avkopplad medans ögonen skummar de svenska reportagen. Min spanska är inte helt hundra så ibland förstår jag inte all text….

20140918_140826_2

När jag sedan läst klart mina favorittidningar, bläddrat och nött , så går dom alltid vidare till väninnor som också vill läsa

En annan favorit är Dagens Industri, detta för att kunna hänga med på den svenska marknaden. Har placerat en del pengar i olika fonder, obligationer, aktier etc och då vill jag kunna uppdateras regelbundet. En heltäckande tidning tycker jag. Vet även att denna är en favorit hos mannen.

Jag har alltid haft någon prenumeration på gång. När jag var yngre prenumererade jag på Min Häst ( trots att jag aldrig tyckt om hästar…), sedan blev det Frida och Okey, därefter har inredningsmagasinerna avlöst varandra. Och nu Dagens Industri.

Vilka tidningar brukar du läsa för att hänga med ?

Kram Jess

annorlundaunderbara

6 Comments

 1. Hej! Jag är lite ombytlig när det gäller magasin, men just nu prenumererar jag på Drömhem och Damernas Värld. Blir nog några andra tidningar när prenumerationen gått ut, kanske M, mycket läsning! Amelia och Tara är också OK liksom Femina. Du kanske undrar vilket väder vi har i Sthlm?? Regn, och regn. Åker snart till Toscana för att bo på en vingård, vackert och intressant! Men får väl stå ut i rusket tre veckor ytterligare! Så skönt du har det😎😎 Kram!

 2. Du har säkert skrivit om det tidigare, men kan du inte berätta om hur det kommer sig att ni flyttade till Spanien, hur barnen tyckte om det, vad mannen jobbar med, då han – bevisligen – har kvar jobbet i Sverige, hur ofta han är hemma, vad som var svårast med att flytta – bortsett saknaden av familj o vänner (typ papper o dyl) osv osv. Känner själv att jag är SÅ färdig med staden jag bor i och även om det vore mer troligt att – om, utifall att vi skulle flytta – vi skulle hamna i mannens hemstad, så skulle det ju inte svida alls med lite varmare breddgrader.

  Nåväl, njut av värmen – här vräker regnet ner utanför fönstret..

  Kramen

 3. Åh, svenska tidningar… Som London bo så är det också en av de saker som jag har med från Sverige, och som alltid tynger ner väskan!
  Visst, de går att få tag på här I London i ett par av de svenska affärerna (jodå, så lyxigt har vi), men det blir ju liiite dyrare.

  Amelia är en gammal favorit som hängt med i alla år. Nu när jag krupit over 40 strecket så har jag upptäckt Tara. Damernas Värld då och då. Allt om Mat ibland, då jag av någon anledning får mer inspiration av svenska recept.

  Man kan tydligen prenumerera via nätet, men det finns inget som går upp mot en härlig svensk tidning och en lugn, skön stund för sig själv!

  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *