NU ÅKER BEHÅRINGEN

Hej vänner,

jobbigt har vi det i denna intensiva värme. 30 grader är det i sovrummet(på natten), det är tokvindstilla och vi svettas ihjäl. Tyvärr märker jag inte att jag går ner ett endaste gram….

Dom två lurvigaste i familjen ska till frissan idag. Det ska , mer eller mindre, rakas bort mängder av gulligt lurvigt hår. Blir skönast så för hundarna. Och Bolt & Blixten älskar att gå till frissan och bli bortskämda. Dock ska de få behålla håret långt ovanpå huvudet så de kan ha en tofs samt håret under ögonen ska växa och bli längre så det går att ”lägga” längst med kinderna.

Jag fördrar dock att ha dem helst kortklippta även i ansiktet men veterinären sa att eftersom båda har väldigt känsliga ögon så kan kort hår irritera genom att stickas när det är på utväxt….

Här har ni dem, en före bild;

20150710_140819

En efter-bild får ju bli senare. Nu dags för jobb.

Kram Jess

annorlundaunderbara

5 Comments

  1. Ser på Vädret på TV4 att ni har 39 grader!! Puh! Men visst har ni AC så klart? Just nu sol i Sthlm men det har regnat rejält här idag! Nej sommaren här är en besvikelse! Har köpt en så härlig dress att mysa i dessa dagar! Shorts och bikini får tyvärr vänta! Har gjort en skink- och ostpaj och tar ett glas rose till! Ingen vidare sommarkänsla här inte!

    Kram Biggan😀

    • Bara en stor AC som täcker köket/matplats/del av vardagsrum. I sovrummen har vi bara små fläktar….phhhhfff….Kram

      • Dags för att investera i en i sovrummet då? Vet att det är sååå jobbigt att ha bastu när man ska sova. Väl värt pengarna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *