NU FÅR DET VARA DAGS

Hej vänner,

Igår drog jag i mig denna till kvällsmat;

IMG_20150808_224736

Här nere kan man inte skylla på att man unnar sig ”bara för att det är sommar” . Det är ju mer eller mindre ok väder året runt, högsäsong maj-oktober i allafall.

Det får bli dags för lite träning tror jag bestämt.

När jag väl kommer igång brukar det bli hur bra som helst, nu jobbar jag och vill hitta något som gör att jag själv kan styra över när jag ska träna och vart jag ska göra det.

Plagg är något som underlättar. Jag har packat ner alla mina träningstoppar när vi lånade ut huset till vänner och vet ni…jag hittar inte kartongen..typiskt;-)

Men så surfade jag runt och då hittade jag bland annat denna och denna. Ser sjukt sköna ut och har riktigt bra pris.

Här hittade jag t o m en nederdel som hade passar som jobbklädsel;-)

Och , till min glädje, hittade jag mina öronproppar;

3M_oeronproppar_E_A_R_-ULTRAFIT-9888-1-635428272001745534

Till så sjukt mycket bättre pris än vad apoteket har. Krävs så lite för att jag ska bli glad.

Nu blir det till att damma av crosstrainern och hoppas på att den startar ( eller inte).

Hoppas du får en fin dag.

Kram Jess

annorlundaunderbara

5 Comments

 1. Öronproppar är helt underbart. Använder själv ofta öronproppar. Jag har själv har jag alltid öronproppar när jag sover. Sover så mycket bättre när det är tyst och jag slipper alla störande ljud, Bara vetskapen att man inte kommer att störas av ljud under natten gör att man sover bättre. Tycker det är hur skönt om helt att plugga in öronpropparna riktigt djupt i öronen och höra hur alla ljud stängs ute mer och mer när propparna expanderar i öronen för att till slut bli helt tyst.

  När använder du öronproppar och har du något tips på sköna proppar. Jag har testat rätt många olika sorter och inte hittat några klockrent än.

  • Hej Petra, jag kan absolut inte sova utan öronproppar. Har haft dom sedan år 2003 då jag fick hjärnhinneinflammation och allt runt mig behövde vara knäpp tyst. De som jag tycker är bäst är dom som är avsedda för bad, dvs de räfflade skivade öronpropparna. Som på bilden. De glider inte ur öronen på natten utan bildar ett vakuum när man satt in dom. Underbart tyst 😉 Prova. Kram J

   • Tack för tipset. Ska helt klart ta och testa de öronpropparna. Jag har några liknande öronproppar från apoteket som jag använder på konserter, uteställen, bio, spinningpass samt när jag simmar. De fungerar till det då jag inte har dem på mig så länge. Blir öm i öronen av dem efter några timmar. Dock bättre det än att få tinnitus eller vatten i öronen när man simmar. Tycker att det är obehagligt att få vatten i öronen som inte vill komma ut.

 2. Hej Jess! Nu har jag, återigen, försökt att lägga till dig som FB vän, får se om det lyckas denna gång!

  Kram Biggan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *