HEMMABLIND

Hej vänner

Det är såå lätt att bli hemmablind. Jag har länge tyckt att vårt plåtbord i entrén varit helt rätt att ha där, dessvärre har det blivit en samling för skor/skräp/diverse saker och det ser automatiskt väldigt rörigt ut.  Detta hade jag dock inte i åtanke när jag köpte hem en byrå/skåp .. visste inte ens vart jag skulle ha den men jag föll för den och bara bestämde mig för att den ska bli min.

Platsen löste sig och nu är det som skapt för att ge entrén en vacker rättvisa.

Så här såg det ut tidigare;

20150809_140711

Inte alls så himla vackert….

Och minns ni att jag lovade berätta vad jag fick för present av denna killen när vi såg senast?

Det ser du till vänster, dom smyckar min nya fina byrå så vackert , med två tända ljus; silverljusstakar som jag vet att min älskade Stoffisen putsat, fejat, gnidigt och gnuggat själv <3 Tack fina, detta blev bästa platsen <3

IMG_6995

Visst blev det himla bra???

Kram Jess

annorlundaunderbara

6 Comments

  1. Wow, en sån förvandling!! Jättesnyggt skåp!! Ja det blev himla bra!! Det är så lätt att bli hemmablind! Och det är så kul att förnya! Men var ska nu skorna förvaras??

      • Låter fint! Jag har en liknande spegel i min (vår) hall med ett svart sideboard skåp där jag förvarar matporslinet. Man kan aldrig få för mycket förvaring! Eller hur? Skåpet ser inte alls spanskt ut men antar att det är köpt där! Så snyggt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *