Hej, jag heter Mens.

Hej vänner,

Denna läster jag för några dagar sedan på denna bloggen. Hur kul som helst tyckte jag, en bra beskrivning;

””Hej. Jag är mens, jag ska bara berätta vem jag är. Jag är den som blöder ur ditt könsorgan, så en gång i månaden så kommer jag på besök. Men inte bara under veckan jag är på besök så känner du av mig, du känner av mig både veckan innan och veckan efter jag har visat mina känslor för dig genom att ge dig läckert blod ur ditt könsorgan. Både veckan innan och efter jag kommer så känner du garanterat av att jag kommer komma på besök, och såklart efter att jag varit på besök. Din rygg och din svank känns som om dom ska gå av. Ungefär som att du burit en ryggsäck på 10 kg i två dagar och sen tar av dig den, ungefär så känns det fast i ca 3 veckor. Sen så får du en massa fina stora acne prickar i ansiktet, alla måste ju veta att jag kommer/kommit på besök! Men oroa dig inte, en vecka i månaden så försvinner dom, det räcker ju :-) Sedan så får du ju ont i magen också, men det är ingen fara, det är bara ta ett varmt bad i två timmar och sedan ligga i sängen under dagen med en hink bredvid (ifall att du spyr, det kan hända.) sen försvinner det förhoppningsvis i några timmar, så de är lugnt! Ditt humör kan påverkas också, det kanske jag bör varna dig för. Du kanske inte bör vara nära stora folkmassor under dom här veckorna då det kan finnas risk för utbrott. Det kallar vi PMS :-) Just det, sen kanske jag ska varna om ångest och andra känslor som gärna kommer fram när jag är på besök. Men det är lugnt, det är bara att äta choklad så kanske du mår bättre (och därefter få ännu mer ångest efter du ätit chokladen just för att det är jag bra på att ge just dessa veckor!) så ångesten kommer gå lite som en ond cirkel, men oroa dig inte, som sagt har du ju en vecka i månaden då du inte kommer känna av detta! Om du har tur, kanske 2 veckor! Så va lite tacksam! Just det, oroa dig heller inte för att vågen står på några kg extra, eller att magen är upplåst och du inte kan knäppa dina jeans. Det är ett vanlig symptom som jag gärna delar med mig utav :-) Nästan alla som har lyckan att ha mig i deras liv får dessa symptom. Och just det…… en sak till. Jag kostar en massa pengar att ha på besök också. Tamponger för dagen, bindor för natten och trosskydd veckan innan och efter jag är på besök. Men det är det SÅ värt att lägga pengarna på, så oroa dig inte 😉 Vi ses! //Mens”

annorlundaunderbara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *