SLUT I RUTAN

Hej vänner,

Är så trött idag att jag knappt kan stå upp. Och ändå har jag faktiskt inte varit iväg på jobb. Det har blivit lite jobb framför computern och några samtal för att styra upp visningar etc men det tycker jag att jag gjort i lugn och ro ….

Sedan körde jag syrran till flygplatsen, nu blev här så himla tyst….

Och jag sitter och tittar på klockan och konstaterar att det får bli tidig runda med hundarna för sen blir det banne mig läggdags. Hoppas jag känner mig piggare i morgon.

Hur har din dag varit? Skolstart i Sverige har jag förstått? Här börjar inte Casandra förrän siste augusti.

11214101_517162601766598_2053707054717636290_n

Kram Jess

annorlundaunderbara

3 Comments

  1. Vad dum sidan har blivit – åtminstone med iPad.. Inläggen är över hela bredden, så månaderna (arkivet) o det andra som är i högerkanten, ligger ”på/över” inläggstexten. Förstår du alls vad jag menar? 🙂

  2. Såg nu att det gäller inlägget om ”vaktmästarn” – resten av inläggen är som de ska.

    • Hm..konstigt… Är det kanske för jag har för stora bilder? Hoppas det inte fortsätter att vara så…. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *