annorlundaunderbara

6 Comments

  1. Jag har läst din blogg ett bra tag men aldrig kommenterat men nu är jag tvungen att fråga var du köpt den undebart snygga klänningen. Jag ska till Mallorca om en vecka och hoppas att butiken du köpt den i även finns där. Tack för en bra blogg förresten, den innehåller det mesta.

    • Åh tack snälla Ingrid för dina fina ord, dom värmer. Klänningen har jag köpt i en butik som heter Shana. Klänningen fanns i ett mönster till, tror banne mig att jag ska köpa den också för den är urskön. Lycka till och ha det så trevligt på Mallorca. /J

      • Tack så mycket. Jag tycker absolut att du ska köpa den andra klänningen också. Sköna och snygga klänningar kan man inte få för många av. Dessutom så bor du ju så att du kan ha sommarklänning året runt. Har du några tips angående Mallorca? Vi bor centralt i Palma och vill gärna ha tips på restauranger, barer och klubbar. Gärna någonstans man kan sitta på dagen och dricka lite cava och blicka ut över havet.

        • När vi varit på Mallis har vi bott nere vid hamnen och haft underbar utsikt från balkongen. Och istället strosat in i gamla stan och ätit där.Kan absolut rekommendera Åsa och Emilios ställe; http://www.laperla-ingrosso.com/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *