TÅRAR OCH MIN HEMMAGJORDA KRÄFTA

Hej vänner,

Guuud så långsamt denna dagen har gått. Jag har hunnit med hur mycket som helst. Fick ha konferens med mig själv tidigare, stängde computern och sa till mig själv att den fick jag inte röra förrän jag strukit 6 plagg…..

Jag HATAR att stryka…..det tog tid…men det blev gjort.

Sen fick jag fatt i en bok och la mig utomhus och läste. Rätt skönt idag faktiskt eftersom det fläktade på rejält så jag blev varken svettig eller särskilt varmt.

Då gjorde jag ju också nybörjarnas misstag……jag smörjde mig inte….tänkte inte alls ligga ute en längre stund men jag fastnade i boken….

Då blir man ..spansk kräfta…..osminkad och väldigt röd och fräknig;

20150823_174756

Därefter skickade jag WhatsApp till lillasyster ( min text  med gul bakgrund);

Screenshot_2015-08-23-21-21-20

Hon fick ju nästan hjärtsnörp stackarn. Trodde hon hade gjort något <3

Så är det, när jag läser något som har att göra med någons syster, lillasyster, så bölar jag som en stucken gris. Därför grät jag också till filmen Frozen. Likaså när det gäller något med barn eller någons äkta man. Allt som jag kan relatera till, föreställa mig. Det känns långt ner i märgen. Och så tjuter jag……suck.

Boken….denna läste jag idag, från pärm till pärm;

20150823_213352

Den var… annorlunda. Kanske inte så att jag kände woow när jag läst klart utan mer….kände mig fundersam. Går inte att beskriva riktigt. Någon som läst den?

Nu ska kräftan snart bädda ner sig och läsa ännu en bok. Snittar 1 bok / dag nu är mannen inte är här;-) Den enda fördelen med att vara ensam, man får läst en himla massa böcker.

Kram Jess

annorlundaunderbara

6 Comments

 1. haha… skönt att läsa att det inte bara är jag som får ”gråt attacker” för minsta lilla som jag tycker ”berör”.
  Innan var jag stencool över det mesta,
  men sen jag fick barn…
  Lipsill skulle kunna vara mitt mellannamn 😉

  • Hahaha, då är vi 2 lipsillar. Men jag gråter liksom inte för allt och inte hela tiden, det går i perioder… Kram

 2. Hej! jag önskar att jag kunde sträckläsa en bok så där men blir oftast så trött så jag måste lägga ifrån mig boken. Min senaste ”Egenmäktigt förfarande” läste jag rätt så snabbt, men den är ju rätt så tunn. Och jag låg i en solstol!! Nu läser jag en helt annorlunda bok, författare Anders de la Motte, mycket spännande! Nu är det kolsvart ute, en aning av höst kan skönjas! Önskar dig en god natts sömn!

  Kram Biggan

  • Anders de la Motte har jag träffat, och läst hans böcker. Dock så var den senaste…lite …trög..så den har jag lagt åt sidan. Kram och sov gott;-)

 3. Oj, vilka fantastiskt snygga fransar!!! Har du gjort dem nere i Fuengirola nånstans eller är det egna? Du tipsade mig om en kanonfrisör förut (Petro Pelequeros) och jag gick dit när jag var nere i somras. Blev grymt nöjd och planerar ett till besök när jag kommer ner i september. Halva priset mot ”hemma”.
  Ha det!!!

  • Åh så roligt att höra att du blev nöjd med håret hos Petro P. Jag går fortfarande dit var 5:te vecka;) Fransarna, dom bygger jag hemma hos en tjej i hennes lägenhet i Benalmadena. Hojta till när du kommer ner igen så fixar jag en tid. Skitduktig och billig. Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *