WAKE UP CALL (tack Inredningshjälpen)

Hej vänner,

Full rulle här nere nu, liksom lite av ”ketchupeffekten”.

Läste härom dagen detta inlägget från Inredningshjälpen. Och så ont det gjorde i mitt hjärta.

Att inte veta…att tro att allt är ok och så visar det sig vara tvärtom.

20150827_115647

För att vara på den säkra sidan så har jag bokat tid för killarna på tisdag, då ska dom sövas och få tänderna rengjorda. Första gången , hoppas det går bra. Bolt har varit sövd några gånger tidigare men inte Lilleman. Går säkert bra.

Brukar du göra rent ditt djurs tänder själv eller gör ni rengöring hos veterinären? Och vad kostar det att göra detta i Sverige?

Kram Jess

annorlundaunderbara

4 Comments

 1. Åh, hoppas att det går bra för dina små.
  Tandvårdskostnad för hundar är ingen billig historia, det går att likna vid oss tvåbenta och försäkringen täcker ingenting.
  Lillebrors operation nu i veckan landade på 14000 kr (!) men det får kosta vad det vill, inget att fundera på.

  Stor kram

  Anette

  • Helt rätt, inget att fundera över. Här nere har vi inte försäkringar på djuren, man betalar helt enkelt per gång 😉 Kram till dig och killarna
   /Jess

 2. Her i Oslo betalte jeg ca 2000 kroner for fjerning av tannsten på min havanais. Hun hadde mye tannsten i jekslene, men bare litt foran. Hun er 4 år, og jeg har pusset tennene flere ganger i uken med tannkrem og fingerbørste. Synes ikke som det hjelper veldig mye!

  • aha, mina killar tycker inte alls om att få tänderna putsade. Och jag ger dom tuggben som ska vara bra för tandsten. Hoppas bara att allt går bra på tisdag. Blir lite nervös när dom ska sövas/få narkos… Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *