ÄNTLIGEN ÄR DET HELG…SNART…..

Hej vänner,

Snart dags att säga trevlig helg. Jag har dock 2 visningar kvar och firar fredag vid 21-tiden.

Fördelen med att jobba som mäklare är allt fint man får se. Idag var detta min vy vid lunchtid;

20150828_120824

Nu, hem om, fräscha upp mig lite för efter visningen ikväll ska jag och stora tjejen ha myskväll. Det blir ut och käka på restaurangen som jag nämnde i inlägget igår.

PicMonkey Collage1

Och medans jag fixar lite hemma springer Lilleman runt med sin bebis. Hans igelkott som vi köpte på Ikea är storfavoriten. Han har den med sig överallt, har den t o m som huvudkudde när han sover. Urgullig <3

20150828_170754

20150828_170811

20150828_170818

Resten av helgen är; blank. Ingenting bestämt, ska bara vara hemma, kanske ta ett varv med dammsugaren, läsa några böcker. Vad ska du hitta på ?

Jag borde göra nytt inlägg om boktips, tycker ni det är trevligt? Nu läser jag minst 1 bok varje dag, ibland har det blivit  2 böcker. Får nog sätta mig och skriva ihop ett inlägg.

Vi hörs i helgen

Kram Jess

annorlundaunderbara

7 Comments

    • Jag har turen att ha ett minst lika fint hus själv;-) Annars hade det varit surt;-)

  1. Absolut trevligt med boktips! Jag brukar gå till Akademibokhandeln och köpa några böcker åt gången och då är det alltid trevligt att ha nåt rekommenderat! Visst är det härligt med en bra bok!! Älskar att läsa en bra bok och längtar alltid till nästa! Ge mig boktips tack! Kram Biggan

    • Han är som en liten lurvig ( 11 kilos) teddybjörn;-) Boktips kommer under dagen 😉

  2. Dina hundar är bara så söta och roliga också! Roligt att du visar bilder från olika objekt du skall sälja vad heter mäklarfirman som du arbetar hos så kan man gå in och titta på deras hemsida .
    Hälsningar Birgitta S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *