SOMMARMINNEN

Hej vänner,

Ni tänker säkert;ni har väl fortfarande sommar?

Det har sjunkit rejält i temperaturen om man jämför med bara för en månad sedan, då var det 31 grader på natten och nu ligger det runt 18-19 grader. Och den skillnaden märks. Det är inte kallt men svalt. Och det börjar nog bli dags att rota fram några koftor.

När det var som varmast i augusti såg det ut så här på Plaza Mayor, shoppingcenter nära Malaga;

20150803_182517 20150803_182519

Så otroligt härligt, roligt och spontant att barnen började bada i det som egentligen är ”fontän”. Såg väääldigt lockande ut, minns exakt hur svettigt det var just den dagen.

Men vi har inte höst än, jeansen kommer inte fram förrän oktober/november. Och det är det skönaste med att sommaren tar slut, att jag äntligen får ta på mina jeans igen.

Hur mycket höst har ni fått hemma? Räcker det med kofta eller har ni jackor på ?

Kram Jess

annorlundaunderbara

13 Comments

 1. Vi åker till Spanien i slutet av september i två veckor och hoppas på sol! Vi har boende med pool, tror du det är badvänligt då?

  • Ska ni vara här nere i de södra delarna? Jag har cirka 25-27 grader i poolen nu. Jag tycker det är lite väl kallt men sen är jag ju en jättestor badkruka;-) Kram

   • Nej Costa Blanca! 27 grader duger gott men om det kryper ner mot 20 så är det inte så lockande!

    • haha, låt oss hoppas att solen håller sig framme så lär det nog kunna hamna runt 25 grader. Så länge luften är varmt är det skönt i vattnet.

 2. Vi har strålande sol men det blåser rätt kalla vindar.
  Det gör inget, för i början på oktober åker vi vill vårt hus i Altea över vintern 👍

 3. Jag har typ haft vinterjacka på mig hela sommaren. Vi har inte haft sommar i Danmark i år.. så njut dina 18-19 grader!

 4. Här har det tokregnat fre-sön – vilket vart ett perfekt pusselväder. När jag gick till jobbet imorse, var det 6 gr *burr*.

  När jag var i åttaårsåldern, ”badade” jag o kompisen i fontänen i Kungsträdgården 🙂

  • Haha, härligt med sommarminnen eller hur. Men 6 grader……redan så kallt?? Brrrrrrr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *