ATT PRIORITERA ; LÖN, TRYGGHET, FLEXIBILITET ?

Hej vänner,

Och som vanligt…tiden springer förbi.

Jag är inne i ett lyckorus, försäljningen har gått över förväntan och jag går omkring med ett leende dagarna igenom. Snart helg igen och då längtar jag som mest till sovmorgnar.

Vanlig vardag stiger jag i och för sig inte alls upp tidigt, brukar börja med larm 08:15, sen 08:30 och slutligen 09:00. Älskar att snooza. Jag tar en lugn start på morgonen och brukar vara på kontoret vid 10:15-10:30.

Är jag inte inbokad på visningar eller listningar så brukar jag köra hem vid 15-15:30. Men sedan kan det bli att några kvällar har kvällsvisningar, även vissa helger brukar jag rycka in.

images

Jag gillar denna flexibiliteten, den passar mig perfekt. Det som däremot inte alls är några garantier är ju att man säljer. Det kan gå långt mellan försäljningarna och då blir det givetvis tomt på lönekontot. Å andra sidan, rasslar det till så får man mer pengar och då får man hushålla.

Detta är något jag klarar ekonomiskt och då prioriterar jag flexibilitet före lön. Sen uppskattar jag givetvis att det kommer in pengar;-) Men att jobba 8-17:00, det tror jag nog inte att jag klarar av att gå tillbaka till. Jag har blivit bortskämd helt enkelt.

Hur jobbar du ? Och om du hade kunnat välja, hade du gjort några ändringar?

images-1

Kram Jess

 

annorlundaunderbara

6 Comments

 1. Skönt med flexibilitet … men jo, jag har fasta tider … oftast.
  09.30-18.00 på arbete … lång resa, så hemifrån 07.00 och är hemma 21.30, typ mån-fred. lördagar. 08.00 och hemma 20.30 … Gaaahhhh … Fattar ibland inte hur jag står ut! Eller orkar! Fast denna vecka orkade jag inte, så jag var nog mer en datamänniska som gick på väldigt låga batterier slutet av dagarna. Så det som gör att jag står ut är nog att jag har väldigt roligt på arbete och trivs som fisken i vattnet.

  Ledig dag idag … jobb imorgon. :-/
  Trevlig Fredag! 🙂

  • Oj , verkligen långa dagar. Förstår absolut att du är trött….. Ha nu 2 mysiga lediga dagar;-)Kram

 2. Jobbar fasta tider mellan 8-16,30 men med lång resväg till och från jobbet så åker jag hemifrån 06,20 (men då lämnar jag barnen först till skolan) och är hemma vid 18:00, eller lång resväg är det kanske inte men på fel sida om Stockholm jämtemed vad jag bor så det blir mycket sittandes i bilköer.
  Ska bli skönt nu när jobbet flyttar till ”rätt” sida om stan från och med 4:e januari. Trivs ju på jobbet annars hade jag nog inte stått ut 🙂

  Sen har jag ju det bra, kommer hem till dukat bord varje dag då maken är hemma tidigare än mig vilket är en lyx i sig 🙂

  • Åh så långa dagar, förstår att det ska bli skönt att få närmre efter flytt. Det där med middag på bordet lät ju trevligt. För stunden lever jag på rostade mackor och nudlar. . . Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *