MILLENNIUM 4

Hej vänner,

Helgen har gått i läsningens tecken och 3 böcker är avklarade.

Millennium 4 har jag bland annat läst om Lisbeth Sahlander.

Unknown

Så här beskrivs boken på Storytel;

”Tidskriften Millennium har fått nya ägare. Elaka tungor hävdar att tiden har sprungit ifrån Mikael Blomkvist och han funderar på om han borde göra något annat. Lisbeth Salander är rastlös. Hon medverkar i en hackerattack till synes utan någon särskild anledning. Hon tar risker hon vanligtvis är noga med att undvika. Det är inte likt henne. En sen natt ringer professor Frans Balder, en ledande auktoritet inom AI-forskning, till Blomkvist. Balder säger sig sitta på världsavgörande information om amerikanska underrättelsetjänsten. Han har dessutom haft kontakt med en ung kvinnlig superhacker, som bär vissa likheter med en person Blomkvist känner väl. Mikael Blomkvist börjar hoppas på det scoop som både han och Millennium behöver. Lisbeth Salander har som vanligt sin alldeles egen agenda. I Det som inte dödar oss fortsätter berättelsen. Det har blivit dags för deras vägar att korsas. Ännu en gång.”

Denna boken är skriven av David Lagercrantz

Har du läst någon av de tidigare böckerna?

Jag måste nog säga att jag saknar Lisbeth Salanders aggressivitet, det är för mycket ”snällt” över henne i denna boken. Hon ska vara svart, dynamisk, aggressiv, manshatande och en slagskämpe. Detta fattades denna boken enligt mig.

Har du läst denna? Vad tyckte du ?

Kram Jess

annorlundaunderbara

4 Comments

  1. Hej! Nej har inte läst den här boken! Nu åker vi snart till Spanien på semester i två veckor och då blir det läsning! Tar med några böcker att läsa men det blir ju annat också under tiden vi är där, 4 pers! God mat, sightseeing, golf, promenader och lite annat! Ser så fram emot det! Så i morgon blir det till att planera det man ska ta med, så kul!
    Kram Biggan

    • Ha en underbar resa. Det är lite svalare nu, typ 24-27 grader. Jeansen har åkt på 😉 Kram

  2. Jag har läst de tre tidigare böckerna och gillar verkligen spänningen. Ska definitivt läsa den senaste också 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *